14-04-12

De kliksite van FDW?

Je kon er gif op innemen dat Filip Dewinter het stuntje van Geert Wilders zou overdoen en dus is Vlaanderen een "kliklijn" rijker: het meldpunt illegaliteit is geboren.

Ten gronde denk ik daarover net hetzelfde van wat ik dacht over de site van Wilders. Het is mijn ding niet; dat soort stunten brengen geen aarde aan de dijk en bevestigen enkel het beeld van de partij die het zelf ook onmogelijk maakt om anderen tot overleg en samenwerking te bewegen. Maar kunnen we aub redelijk blijven? Het hysterische gehuil van politiek correcte commentatoren die er onmiddellijk de jaren '30 en '40 bijhalen is zielig en heel erg dom.Wie de misdaden van totalitaire regimes in oorlogsomstandigheden vergelijkt met het opstarten van een website van een kleinere oppositiepartij waarop mensen hun klachten kwijtkunnen over illegaliteit, is niet goed snik.

FDW.jpgHet was gewoon te verwachten dat FDW graag de media-aandacht zou krijgen die Wilders in Nederland en daarbuiten te beurt viel. Wie er zich toe verlaagt met een ordinaire dubbelgangster van Sarah Palin te poseren en dat paginagroot laat afdrukken in het partijblad alsof het over de échte Sarah Palin gaat, is trouwens tot àlles bereid om nog eens in het nieuws te komen. Een tip: op het Rode Plein is Moskou kan men zich élke dag laten fotograferen met Lenin, Stalin en Trotski, de drie massamoordenaars samen of elk apart. Succes gegarandeerd.

Maar dat nu zelfs de Orde der Vlaamse Balies zich "werkelijk verbolgen" noemt over de kliksite heeft mij dan weer verbolgen. Bij mijn weten kwam er nog nooit een dergelijk krasse veroordeling van de Orde der Vlaamse Balies over de de facto straffeloosheid die zovele zware criminelen in dit land genieten. Wat mij de voorbije dagen opviel waren de massale protesten van mensen - heel dikwijls ook van allochtone origine - tegen de onveiligheid in onze hoofdstad. De Vlaamse Balies zouden beter daar eens hun oor te luisteren leggen: redenen genoeg om "verbolgen" te zijn.

07:50 Gepost door Frank Vanhecke in Actualiteit | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Juist.

Gepost door: jaak Peeters | 14-04-12

Goed dat er nog het Vlaams Belang is om te ageren tegen de mistoestanden in dit land.
Goed dat er nog het Vlaams Belang is zodat de zieligaard van een Van hecke toch nog iets te zeggen heeft.

Wanneer geef je de centen weer die je stal van je keizers ?

Gepost door: Johan | 15-04-12

Het Vlaams belang is verworden tot het familiebedrijfje van FDW.
Nepotisme is hun credo.
Ik heb bij de vorige verkiezingen mijn stem gegeven aan Frank Vanhecke en zijn vrienden.
Ik wens dus helemaal niet dat zij hun mandaten afgeven.
Ik vind wel dat de NVA te kruiperig wordt, zij krijgen mijn stem zeker niet.
Mvg
Bruver
En voor de rest vind ik dat het CGKR moet opgedoekt worden.

Gepost door: Bruver | 16-04-12

@ Johan

Typisch geblaat van een FDW-aanhanger, of moet ik zeggen partijslaaf. En dan vraagt men zich af waarom er mensen zijn die zich niet meer in zijn streken kunnen vinden.

Graag deftige argumentatie.

Gepost door: Filip | 16-04-12

De commentaren zijn gesloten.