10-08-11

Een vleugje Roos...

Binnenkort opent in Bornem een heus welzijnscentrum voor kankerpatiënten, niet toevallig onder de naam "A touch of Rose". Initiatiefneemster Dr. Ann-Marie Morel realiseert daarmee een wens van haar zus Marie-Rose.

Sinds vandaag is de webstek van het nieuwe centrum bereikbaar, heel warm aan bevolen:

www.atouchofrose.be

affiche_wintertulpen.jpgHet is de bedoeling dat kankerpatiënten bij "a touch of rose" gratis geholpen worden. Dat kan natuurlijk enkel door de vrijwillige inzet van artsen en verplegend personeel - maar daarnaast zijn er ook veel middelen nodig om de logistiek van het centrum op te starten en draaiende te houden. De opbrengst van Marie-Rose's boeken alleen volstaat uiteraard niet. Daarom plant het centrum op zondag 18 september e.k. een benefiet-opvoering van de monoloog "Wintertulpen" door Marleen Merckx. Ik hoop dat vele vrienden die Marie-Rose nog niet vergeten zijn - en die iets héél moois willen steunen - er die dag zullen zijn.

Concreet: Zondag 18 september 2011, Cultureel Centrum Ter Dilft in Bornem, start 14u. Kaarten aan 12 euro in voorverkoop aan de receptiebalies van de Sint-Jozefsklinieken in Bornem en Willebroek. (Of U doet op mij een beroep voor kaarten, dat kan ook.)

13:27 Gepost door Frank Vanhecke in Marie-Rose Morel | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Ik vind het fantastisch dat haar geest ons niet heeft verlaten en dat ze het meterschap van dit project draagt,zij was inderdaad een mooie en van binnen prachtige vrouw,die veel te vroeg is moeten vertrekken,maar zolang we haar herinneren is ze bij ons,heel dichtbij;

Gepost door: stevens bert | 10-08-11

Ik ben alvast present op 15 en 18 Sept., met nog enkele vrienden, die ik via fb door Marie-Rose heb leren kennen.Dit prachtige initiatief is onze steun meer dan waard, en Marie-Ro(o)s(j)e zal nooit vergeten worden.Zo'n prachtvrouw,-moeder,-zus,-dochter kan men gewoonweg niet vergeten...
Veel sterkte, Frank

Gepost door: Martine Smet | 10-08-11

Nog steeds zal Marie-Rose lotgenoten blijven steunen en bemoedigen. Moge de kracht die zij kon opbrengen op velen overgaan.

Gepost door: Hilde De Mulder | 10-08-11

mr van hecke,
prachtig initiatief.doch iets héél anders nu, uw vrouw had ik uitgenodigd met de kinderen , een zeiltocht te maken.dit voor haar fatale ziekte, zij had tyoegezegd voor de kinderen ik wil mijn belofte aan haar gestand houden vandaar kunt u contact opnemen.
ik had deze oproep reeds meerdere malen over andere kanalen, zoals bv steun fvh in zijn strijd voor het hoederecht enz.. ik kreeg geen respons vandaar langs deze weg
mvgr

frank verhoeven

Gepost door: frank verhoeven | 12-08-11

Wat een wondermooi inspirerend initiatief! Hartverwarmend!
Zo blijft je Roosje aards heel levend en wees er maar zeker van dat ze vanuit de andere dimensie waar haar bewustzijn nu is, het project heel energiek steunt!
A touch of rose = a lot of goodness!

Gepost door: san | 13-08-11

heel mooi gezegd, San!

en veel succes Frank en familie met dit project, wij steunen waar we kunnen!

nathalie

Gepost door: nathalie | 15-08-11

Prachtig inititatief, van een prachtig persoon (Ann-Marie) die hiermee één van de vele erfenissen van haar zus in stand houdt! Dank zij dit initiatief, en dankzij haar boeken, jouw blog, Myriam's blog, de zovele interviews en dankzij nog zovele andere wegen zal Roosje nooit vergeten worden!
18 september kan ik helaas niet aanwezig zijn, maar ik zal sowieso een gift overmaken.
15 september ben ik present, samen met Martine en enkele andere FB vrienden.
Groetjes Lesley

Gepost door: Lesley Denys | 16-08-11

C'est une très bonne initiative par l'équipe et j'apprécie vraiment le bon travail effectué. Il ya beaucoup de travail à faire sur une base quotidienne pour atteindre quelque chose comme ça. Pas un morceau de gâteau. Alors continuez avec l'excellent travail et bravo à ceux qui sont derrière elle.

Gepost door: more information | 31-03-14

De commentaren zijn gesloten.