31-03-11

Immigratie in Vlaanderen: schreeuwen om problemen...

files.jpgVan Eddy Van Buggenhout, VB-gemeenteraadslid in het Limburgse Bree, kreeg ik onderstaande tekst en cijfers over de bevolkingsdichtheid in Vlaanderen. Van Buggenhout slaat wel eens meer nagels met koppen, altijd zakelijk en redelijk maar met "facts en figures" waar mensen van goede wil niet naast kijken kunnen. Als het goed is zeggen we het ook, en graag zelfs.

Een overvol land en immigratie: dat is schreeuwen om problemen.

 

Wij blijven het zeggen, een geforceerde immigratie in Vlaanderen is complete waanzin.  Wij worden echter niet alleen geconfronteerd met de multiculturele ontworteling zoals die voorkomt in vele gemeenten en steden van Europa. Onze heimat heeft daarenboven nog eens zeer specifieke kenmerken die elders in Europa veel minder sterk aanwezig zijn: de totale overbevolking van onze regio. Vlaanderen kent de hoogste bevolkingsdichtheid van Europa, zijnde het hoogste aantal inwoners per vierkante km. Indien wij onze kinderen en kleinkinderen nog een beetje leef- en werkruimte willen gunnen in de toekomst, dan moeten wij de immigratie maximaal afremmen. Dat heeft niks te maken met racisme of vreemdelingenhaat maar alles met een leefbaar Vlaanderen. Mensen wonen nu éénmaal niet in luchtballonnen en vliegtuigen, wel in gebouwen waarvan de fundamenten verankerd zijn in de bodem.

 

Wij laten daarom de naakte cijfers spreken. Feiten zijn belangrijker dan de Lord Mayor van Londen, zeggen de Engelsen.

 

Bevolkingsdichtheid in Europa.

 

 

Land/regio

Totale bevolking (1)

Oppervlakte (2)

Inw/km2

Vlaams Gewest

6 208 877

13 521

459,2

Nederland

16 574 989

41 528

399,1

Waals Gewest

3 475 671

16 844

206,3

Luxemburg

502 066

2 586

194,1

Duitsland

81 802 257

357 022

229,1

Frankrijk

64 714 074

643 427

100,5

Verenigd Koninkrijk

62 008 048

242 900

255,2

Denemarken

5 534 738

43 094

128,4

Zwitserland

7 785 806

41 284

188,5

Italië

60 340 328

301 318

200,2

Oostenrijk

8 375 290

83 858

99,8

België

10 839 905

30 528

355,0

 

 

(1)   Bronnen: Eurostat (1/1/10) en FOD Economie (Vlaams en Waals Gewest (1/1/09))

(2) Bron: Wikipedia (UNO 2004)

14:04 Gepost door Frank Vanhecke in Actualiteit | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Zo bekeken lijkt het inderdaad verstandig om immigratie af te remmen. "Wij blijven het zeggen, een geforceerde immigratie in Vlaanderen is complete waanzin." Wat wordt bedoeld met "geforceerde immigratie"? Ik heb ergens op deze blog gelezen dat Europa actief immigranten lokt (of lokte; het is een oudere blogpost). Doet Vlaanderen/België dit ook (nog steeds)?

Gepost door: Karin | 31-03-11

Bedankt voor het publiceren van mijn amendement. Ik hoop dat de partij eindelijk meer oog zal hebben voor de ecologische gevolgen van massale immigratie in Vlaanderen en daar ook consequent aandacht zal voor vragen. De cijfers inzake bevolkingsdichtheid moeten systematisch verspreid worden en spreken voor zichzelf.

Nog een detail: ik was in het verleden geen hoogleraar maar wel een lector economie aan de Provinciale Hogeschool Limburg.

Groetjes,
Eddy Van Buggenhout.

Gepost door: Eddy Van Buggenhout | 31-03-11

Erevoorzitter,
Vlaanderen gaat inderdaad kapot door overbevolking en massale immigratie.
Niettegenstaande dat, is er nog steeds de multiculturele en politiek correcte kliek, die ziende blind zijn.

Voor hun is Vlaanderen, alwaar de wietvelden weelderig bloeien bemest met het bloed van duizenden
op een gruwelijke wijze ritueel geslachte dieren, een paradijs.
Vergeet niet dat halal-eten afkomstig is van rituele slachtingen.
Dit zou verplicht moeten vermeld worden in alle warenhuizen die, door hun schandelijke winstbejag,deze
waren verkopen en er onbekommerd reclame voor voeren.

Vlaanderen, waar elke dag wel ergens, op bus, trein,tram of straat, een bange blanke man in elkaar wordt geklopt door de nieuwe multiculturele verrijking "jongeren",
dit terwijl uit de luidsprekers het wel bekende liedje klinkt "van Afrika tot in Amerika"... verdraagzaam zijn, verdraagzaam zijn..., is voor de multiculturelen, het paradijs.

Vlaanderen, waar alles vol beton wordt gegoten en waar onze vroegere zo charmante dorpen en steden
nu bestuurd worden door betonmakelaars die deze dorpen en steden volgieten met aartslelijke appartementen
welke het karakter volledig vernietigen en er een kille depressief makende omgeving van maken.
Ze verbloemen hun misdaad tegen de esthetiek dan met de term sociale woningbouw, ik noem dat "le zoo humaine".
Maar voor sommigen is dat blijkbaar het paradijs.

Vlaanderen waar de vrije mening aan banden wordt gelegd door een terroriserende CGKR die mensen vervolgt omdat ze een mening hebben die niet strookt met de hunne.
Een schande voor elke democratie is dit.
Voor sommigen is dit blijkbaar het paradijs.

Vlaanderen waarin men in elk feuilleton zij het van VTM of VRT van de vlaming een racist maakt, altijd de dader,
de dommerik, omdat zulk een anti-Vlaams racisme, van de poltiek correcte elite gegarandeerd een "kwaliteits"label
krijgt en de nodige schouderklopjes.
Voor sommigen...
Enz. enz.

Aan de heer Van Buggenhout, bedankt voor uw moedige poging en de cijfers zijn inderdaad indrukwekkend !

Mvg
Een kwade Bruver

Gepost door: Bruver | 01-04-11

Het zou tof zijn als mensen dezelfde zerotolerantie zouden tonen tegenover de pedofiliepraktijken en het "condoomverbod" (en nog een aantal bedenkelijke standpunten) van de Katholieke Kerk als tegenover het ritueel slachten van dieren (en een aantal andere bedenkelijke standpunten) van de Islam. "Uit de opiniepeiling blijkt echter dat 21 procent van de ondervraagde moslims resoluut kiest voor verdoving, 30 procent is neutraal. "Dat de moslims allemaal tegen verdoving zijn, is een beeld dat duidelijk moet genuanceerd worden", aldus Gaia-voorzitter Michel Vandenbosch. Voor 72 procent is het schenken van een gift ook een mogelijk alternatief." (http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/1183488/2010/11/16/Helft-Belgische-moslims-tegen-onverdoofd-slachten.dhtml)
Net zoals niet alle katholieken pedofielen zijn, zijn niet alle moslims voorstanders van de rituele slachting van dieren.
Ik denk niet dat wietvelden legaal zijn. Zelf rook ik niet (zelfs nog nooit een sigaret of joint gerookt), maar ik heb wel al artikels gelezen die melding maken van positieve resultaten van medisch gebruik van cannabis bij kanker en ik sta open voor dergelijk onderzoek. Ik ben ervan overtuigd dat genezing sowieso van binnenuit moet komen en in grote mate afhangt van je geest/gedachten (hier is al zeer overtuigend wetenschappelijk onderzoek naar gedaan), dus een positieve verwachting van jezelf, maar zeker ook van dokters en specialisten is héél belangrijk, aangezien het héél moeilijk is om zelf positief te blijven als zogenaamde specialisten je geen schijn van kans geven. Verder geloof ik ook dat de mogelijkheid bestaat dat een medische behandeling met kruiden (of cannabis) tot betere resultaten kan leiden dan de mensonterende chemische behandelingen die je gehele immuunsysteem naar de vaantjes helpen (want naast de kankercellen vallen de chemische behandelingen ook je immuunsysteem aan, maar dat "vergeten" dokters er wel vaak bij te zeggen.). Openheid van geest en constructief-kritisch blijven denken en vragen stellen in plaats van alles zomaar direct voor waarheid aan te nemen, is, volgens mij, zéér belangrijk in alle gebieden van het leven, en dus ook in wetenschap en politiek.

Gepost door: Karin | 01-04-11

PS: Ik hou wel van een zakelijke en redelijke "facts and figures"-aanpak! :-)

Gepost door: Karin | 01-04-11

Beste ere-voorzitter,

Een beetje klein van U om mijn veruidelijkende bijdrage te schrappen. Zeker en vast aangaande een thema dat het VB wel degelijk op de agenda moet plaatsen, en ook aan het plaatsen is!


Ik geef toe dat onze Eddy Lector was en niet hoogleraar, maar voor het overige gaf ik een correcte weergave van de huidige positieve gang van zaken binnen het VB.

Desbetreffende is het mij volkomen vreemd waarom deze bijdrage moet geschrapt worden! Censtuur?

Gepost door: km | 05-04-11

De commentaren zijn gesloten.