18-03-11

Maart 2009, Tremezo aan Como-meer, zicht op Bellagio.

266.JPG268 - kopie.JPGAfbeelding 164.jpg140.JPG

22:51 Gepost door Frank Vanhecke in Marie-Rose Morel | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Frank,

Zéér zéér liefdevolle foto's!!! Het is toch hier dat je je Roosje ten huwelijk gevraagd hebt?
Tijdelijk gescheiden door de aardse tijd, verbonden in liefde voor eeuwig!!

Gepost door: san | 18-03-11

Beste Frank,

prachtige foto's, woorden schieten tekort om de innige liefde te omschrijven die hiervan uitstraalt.
Herinneringen om eeuwig te koesteren, ze hebben ongetwijfeld het allermooiste plekje in je hart.

Chapeau nog voor het o zo ontroerende en oprechte interview bij Goedele...we hebben met je meegehuild.

Liefs en oneindig veel sterkte... beeld je maar in dat Marie-Rose over jou en de kindjes en de hele familie waakt en hoopt dat jullie het goed stellen.

Sophie

Gepost door: sophie | 18-03-11

Zéér mooie foto's.... woorden komen hier tekort om de liefdevolle blikken te omschrijven!
Mooie herinneringen.... die je met ons wil delen!

Liefs,
Laura

Gepost door: Laura | 19-03-11

Zo mooi, rustig en liefdevol! Jullie waren echt voor elkaar geboren. Dat al deze mooie herinneringen aan je lieve echtgenote in je geheugen mogen gegrift blijven want ze zijn het waard. Jullie waren een droomkoppel. Ik denk nog elke dag aan Marie Rose en aan jullie 'gezinnetje'. Mijn enige wens is dat jij en Roosje haar familie zo vlug mogelijk weer de 2 kindjes onder jullie liefde en warmte mogen verwelkomen en hen de waarden van hun lieve mama kan meegeven. Inge

Gepost door: Inge | 19-03-11

Beste Frank

Prachtige foto's stralend gelukkig niettegenstaande de ziekte!
Deze foto's komen in haar map die ik speciaal al een tijdje bewaar....
Ik heb al vele foto's gebruikt in de powerpoint maar die pps zet ik op DVD en stuur die
naar het Wouwersnestje, als heinnering voor later voor de kindjes en natuurlijk voor U!
Sterkte en met al het mooi's dat je met haar deelde zal je overleven....

Gepost door: lucia forceville | 19-03-11

beste frank

ik kijk dagelijks naar de mooie fotos van jullie ik kan het niet aanvaarden dat die lieve en moedige vrouw er niet meer is , jullie waren een heel mooi koppel en liefdevol het is onaanvaardbaar dat zo iets moet gebeuren veel te jong en een zeer lieve moeder
hopelijk komt het in orde voor haar prinsjes, dat was haar grootste wens en dat ge terug samen kunnen zijn

wij wensen U heel veel sterkte blijf strijden en dat haar wensen mogen uitkomen

Gepost door: Demoor | 19-03-11

Beste frank

Ik kijk dagelijks naar de mooie foto's wij kunnen het niet aanvaarden dat die moedige en lieve vrouw er niet meer is. Jullie waren een prachtig koppel en veel te vroeg moeten afgeven.
Hopelijk komt haar wens voor haar twee prinsjes in orde en kunt ge ze terug in uw armen sluiten en knuffelen.
Heel veel sterkte Frank en heel veel mensen voelen met U mee.

Gepost door: demoor | 19-03-11

Dag Frank,
Mooie foto's daar aan het como meer. Is ook een hele mooie streek!
Gelukkig hebben jullie toch samen ook kunnen genieten...
Ik denk nog vaak aan haar, aan de onrechtvaardigheid dat ze er niet meer is.
Ze zou zo kunnen genieten van de kleine dingen. Dat doe ik nu ook, dank zij haar!
Tot later,
iw

Gepost door: iw | 19-03-11

Spijtig dat de meeste mensen niet beseffen wat leven en dood écht is! Uw roosje is er lichamelijk niet meer, maar des te sterker is haar bewustzijn en energie dat eindeloos is! Ik ben er echt van overtuigd dat je het ook echt voelt, Frank!
Dit moest zo zijn, omdat dit te maken heeft met haar karma!
Al lijken sommige dingen onrechtvaardig, bekeken vanuit het karma kun je dit wel begrijpen!
Het wijze boeddisme en hindoësme, daar kunnen vele westerlingen nog wat van leren!

Gepost door: san | 19-03-11

San, ik geloof ook dat de ziel verderleeft en er zijn mensen die die entiteiten kunnen "channelen". Ik betwijfel het echter dat Frank "dat" voelt... Mijn vader is lang geleden 'overgegaan' naar de andere dimensie en ik heb zijn aanwezigheid maar 1 keer vrij kort - een paar minuten - gevoeld, een tijd nadat hij gestorven was. Een jaar geleden is de vrouw van een goede vriend van mij gestorven (ook aan kanker en een beetje een gelijkaardig 'parcours': eerst genezen verklaard en dan toch hervallen) en die man - hoewel hij zich bewust is van de energetische aard van het universum, zielen, enzovoort - "voelt" haar aanwezigheid ook niet direct.
Verder denk ik dat het héél moeilijk is om te genezen als een hele resem dokters denken dat je terminaal bent, aangezien genezing net afhangt van het feit dat je kan denken dat je gezond bent, je écht gezond kan voelen... je moet bijna doen alsof je gezond bent en denken alsof je gezond bent om te kunnen genezen. In "Biologie van de Overtuiging" zegt Bruce Lipton dat je lichaamscellen zich richten naar je geest. Als je denkt dat je gezond bent, zullen je cellen op zo'n manier reageren dat ze uiteindelijk terug gezond worden. "Quantumgenezing" van Deepak Chopra gaat daar ook over. Je lichaamscellen zijn atomen/energie en alle energie beantwoordt aan je gedachten. Als mensen denken dat je terminaal bent, zullen je lichaamscellen aan dat beeld beantwoorden, maar als mensen denken dat je kán genezen, zullen je cellen ook daar aan beantwoorden en zal je genezen. Jammer genoeg is de Westerse geneeskunde zo ver nog niet dat ze mensen volgens die kennis behandelen. Als ik in Marie-Rose haar schoenen had gestaan, had ik waarschijnlijk ook de weg van de Westerse geneeskunde gevolgd, omdat daar zo'n ontzag van uitstraalt, maar nu ik al een paar keer heb gezien waartoe het leidt, zou ik daar wijselijk van wegblijven. Of mij laten behandelen door een dokter als Deepak Chopra, die de kracht en de invloed van je geest en je gedachten erkent (maar die dokters zijn spijtig genoeg zeldzaam of zelfs onbestaande in Vlaanderen, vrees ik).

Gepost door: Karin | 19-03-11

Karin, ik begrijp heel goed wat je bedoelt!
Alles in het universum is energie en is met elkaar verbonden! Gedachtekracht is inderdaad enorm sterk! Als je het boek "Het Veld" van Lynn McTaggert leest, dat weet je dat hier al heel veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan is en dat zelfs het leger en politie gebruik maken van dit.
Dat het bewustzijn verder leeft na de dood, tot die conclusie komt ook de Nederlandse cardioloog Pim Van Lommel, na 20 jaar onderzoek. Na de dood verloopt communicatie via gedachten.
Sommige mensen zijn heel erg gevoelig voor de energie van overledenen, dit zijn bewustzijnconsulenten of mediums. Wat zij kunnen is een logisch gevolg van het quantumveld dat alles met alles verbindt. Hoewel ik zelf heel erg sceptisch ben en een wetenschappelijke opleiding heb gehad, ben ik na het plotse overlijden van mn mama aan een hartstilstand op consult geweest bij een bekend en heel goed medium en ik was versteld en onthutst van wat zij allemaal wist! Zaken die echt niemand weet en die heel erg persoonlijk zijn! Als je weet wat het quantumveld is ,dan is het niet meer dan logisch dat zij dit kunnen. Zij hebben enkel een enorme gevoeligheid hiervoor! Maar je kunt ook zelf via gedachten communiceren met overleden: probeer het maar eens, iemand waar je heel sterk mee verbonden bent, kun je vragen om een bepaald teken te geven: iemand tegenkomen, een bepaald voorwerp tegenkomen, muziek e.a. - je zal zien dat het lukt! Maar je moet wel moeite doen om de tekens te zien! Ook krijg je soms speciale rillingen wanneer je de foto van een overledene vastneemt: de verbinding met de quantumenergie! Na overlijden bestaan tijd en ruimte niet meer. In feite is die energie, overal , een logisch gevolg van de relativiteitstheorie van Einstein. (als je reist aan de snelheid van het licht ben je overal tegelijk)
Het boeddisme en hindoeisme weet dit al 4000 jaar en in India is de ayurveda, een indische geneeskunst die zich bezighoud met lichaam en ziel, enorm populair. In India komen ook veel minder kankers en ander chronische ziekten voor, tot deze conclusie kwam ook de Franse professor en psychiater David Servan Schreiber, die het succesvolle boek "tegenkanker" geschreven heeft, met heel eenvoudige regels om kanker te voorkomen. Ook hij weet dat de traditionele wetenschappers dit naast zich neerleggen omdat de pharmaindustrie dit niet ondersteunt, het brengt immers geen geld in het laadje! Net zoals alles wat te maken heeft met het quantumveld. De wetenschappers die zich daarmee bezighouden zijn de Einsteins van deze tijd en verdienen echt respect!

Gepost door: san | 19-03-11

Beste Frank ,

Buitengewoon mooie foto's van een prachtig stel ! Zoals zovelen denken wij elke dag aan Roosje maar ook aan jou en de ganse familie . Bedankt dat je nog steeds met vele mensen deze mooie momenten deelt .
Groetjes Fanny uit Blankenberge .

Gepost door: Fanny | 19-03-11

prachtige foto's van een liefdevol koppel.jullie waren echt voor elkaar geboren.blijf ze koesteren voor heel je leven
liefs en een dikke knuffel

Gepost door: dolfijntje | 19-03-11

Beste Frank,

Scherpe reactie op deredactie.be vandaag over de geloofwaardigheid van de N-VA en het Vlaams Belang. Maar evenwel een correcte analyse. Roos zal goedkeurend knikken als ze dit verneemt.

Van harte bedankt dat U de foto's en emoties/mijmeringen met Vlaanderen blijft delen. Het werkt opmonterend en steungevend voor mensen die het heden ten dage niet gemakkelijk hebben door wat voor reden dan ook.

Met oprechte Vlaamse en Roosjesgedenkende groet,

Kjell.

Gepost door: Kjell | 20-03-11

Beste Frank,

Jullie deelden iets wat velen zelfs nogeens niet kennen!
Het is mooi dat je deze foto's met ons wilt delen.

Ingrid

Gepost door: Ingrid Pichal | 21-03-11

De commentaren zijn gesloten.