19-03-11

Een pedofiel bij "Goedele", en een andere in het parlement.

goedele.jpgNogal wat opschudding in Vlaanderen over het interview van Goedele Liekens met een weerzinwekkende pedofiel - "Goedele", vorige dinsdagavond op VTM. Die opschudding en vooral die verontwaardiging zijn terecht. Pedofielen misbruiken weerloze kinderen en tekenen hen voor het leven. Daar is geen verontschuldiging voor.

Denk daaraan wanneer U onderstaand filmpje aanklikt. Aan het woord is "rode Danny", Daniël Cohn-Bendit, op dit ogenblik fractieleider van de Groene fractie in het Europees Parlement, de fractie waar ook Bart Staes en zelfs Frieda Brepoels toe behoren.

Let wel:  Het gaat hier niet over één wat ongelukkige verspreking tijdens een debat, wellicht onder invloed van softdrugs. Er zijn ook teksten van Cohn-Bendit die met een ijver een betere zaak waardig telkens op hetzelfde terugkomen, erg dubbelzinnig en met de toon die klinkt als de verdediging van pedofielen zelf: het is allemaal niet zo erg, de kinderen vràgen er zelf om...

Zou U die man als fractieleider willen? En moeten we die man maar blijven opvoeren als zelfbenoemd wereldgeweten?

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&...

 

 

10:30 Gepost door Frank Vanhecke in Actualiteit, Europa | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad een schande.

Zou u kunnen toelichten wat de historische verklaring is voor de keuze van N-VA zich bij de groene fractie aan te sluiten?

Het leek mij puur electoraal ("pro Europa" lijken om aanvaardbaar te zijn in Be) maar ik zou het stemgedrag van Brepoels moeten nakijken.

Gepost door: pj | 19-03-11

Inderdaad een zieke geest, net zoals de immens zieke geest in Goedele nu!
Wat een gigantisch contrast: eerst een man met een gouden hart die trouwt met een doodzieke vrouw, en zelfs na haar dood veel in zijn thuisbasis opgeeft om zich mee in te zetten voor haar kinderen en om ze voor het aardse "levend" te houden, en dat een ordinaire zieke geest, die er als het ware fier op is dat hij de rechten van de pedosexueel komt verdedigen!
Ik denk Frank, dat je beseft dat er nog heel veel werk aan de winkel is in deze egoïstische, egocentrische wereld! Mensen zoals jij kunnen politiek écht wel een verschil maken! Waarom toch niet overstappen naar NVA, de plek waar ook je Roosje zich echt, vanuit haar hart, thuisvoelde, als die individuele ego's niet in de weg stonden! En laat je niet vangen door die kortzichtige mensen die je zouden bekritiseren, alsof je er profijt uit haalt! Net zoals jij en je Roosje "bang " waren van "de publieke opinie" omdat jullie oprecht van mekaar houden! Wanneer je écht je hart volgt en rechtvaardigheid in het vaandel draagt, dat ben je écht goed bezig. Met bekrompen, egocentrische mensen dient geen rekening te worden gehouden! Zij ontsnappen echt niet aan hun lot! Verlichte mensen zoals u zijn er echt wel nodig in deze wereld! Doe gewoon écht wat je hart je ingeeft! Dit leidt altijd tot oprecht geluk!

Gepost door: san | 19-03-11

Walgelijk, ziekelijk,... hoe is het mogelijk dat zulke mensen zulke posities kunnen bekleden, waar gaat het in godsnaam naartoe met de normen en waarden in deze maatschappij...!??! Het "alles kan, alles mag"-principe lijkt meer dan ooit actueel, en hoe "abnormaler" men is, hoe meer men wordt opgevoerd. Het opvoeden van kinderen en ze beschermen tegen de gevaren van de maatschappij wordt daardoor hoe langer hoe moeilijker.
Ik troost me maar met de gedachte dat de meeste mensen nog een voldoende dosis gezond verstand hebben om zulk gedrag af te keuren...anders zou ik me zwaar zorgen beginnen maken.

Proficiat nog met de Brinckman-saga, Frank, ze las als een trein, was heel logisch en gestructureerd opgebouwd, en was heel duidelijk en overtuigend.
Maar "Brinckman reikt niet tot een de knieën van Marie-Rose" zou ik wel wat scherper durven stellen: hij reikt nog niet tot aan haar enkels!

Sterkte nog, en probeer tussen al je verdriet door ook al enkele kleine momentjes van geluk in te bouwen...zodat je er niet onderdoor gaat, maar er stilletjes aan bovenop komt (hoeveel tijd dit ook nog zal vragen...).

Liefs,
nathalie

Gepost door: nathalie | 19-03-11

De commentaren zijn gesloten.