07-03-11

Marie-Rose zou gelukkig zijn.

Uittreksel uit de brief die ik vandaag kreeg van "Moeders voor Moeders":

"... Het team van Moeders voor Moeders wil U hartelijk danken voor de grote som die wij via Dag Allemaal van Marie-Rose en Uzelf mochten ontvangen. Wij begrijpen dat deze gift aan onze vzw een uitdrukkelijke wens was van Marie-Rose ter gelegenheid van jullie recent huwelijk. Deze geste vinden wij hartverwarmend en tekenend voor de gedreven dame die ze was: tot op het eind was ze begaan met motiveren van anderen. Wij zijn van plan het bedrag te gebruiken voor een welbepaald doel dat rechtstreeks met kansarme kinderen te maken heeft...."

Morel_MM042-285169.jpgMag ik denken dat Roos intens gelukkig zou zijn te weten dat zij zelfs na haar dood nog voor kinderen in nood een heel concreet verschil ten goede zal maken?

De komende weken krijgen "Kom op tegen kanker" maar daarnaast andere organisaties en sociale werken ook forse bijdragen uit de nalatenschap van Marie-Rose. Het was haar wens dat de opbrengst van haar boeken zou worden gebruikt om noodlijdende mensen te helpen. Samen met de ouders en de zus van Roos sta ik daar heel graag - en niet weinig trots op mijn buitengewone vrouw - borg voor.

12:18 Gepost door Frank Vanhecke in Marie-Rose Morel | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

Beste Frank,

Een prachtig, wondermooi gebaar van uw Roosje! Ze IS gewoon heel erg gelukkig dat ze dit tijdens haar aardse leven gedaan heeft! Ze is er zich nu ook nog van bewust! En ja je mag echt ongelooflijk trots zijn op je mooie, uitzonderlijke vrouw! En vanuit die andere dimensie is zij héél erg trots op haar zielsgenoot!

Gepost door: san | 07-03-11

Dat die van het vlaams belang dat maar is schrijven .Wees trots op uw vrouw en laat de rest maar doen

Gepost door: slegers irene | 07-03-11

Idd Frank, je mag trots zijn op je fantastische vrouw!
Een heeel mooi gebaar!

Gepost door: K | 07-03-11

Een heel mooi gebaar van "Roosje"! Daar mag je zeker trots op zijn!
En omdat ik zag dat ze de opbrengst van haar huwelijksfoto's aan moeders voor moeders wou schenken ben ik meteen een grote zak gaan vullen met allemaal oude kleren en spullen van mijn zoontje, ook voor moeders voor moeders, zo kunnen ook anderen, op een niet financiële manier, hun steentje bijdragen! Doen zou ik zeggen!
Wat een wondermooie vrouw heb jij Frank!

Groetjes Lesley

Gepost door: Lesley Denys | 07-03-11

Beste Frank

Zeker weten dat Roosje ... Toen en nu intens gelukkig is te weten dat ze dit noch heeft kunnen waarmaken ...Want kinderen betekenden enorm veel in haar leven ....En Je hebt alle recht om ongelooflijk trots te zijn op jou bijzondere vrouw...Die nu vanuit haar hogere sferen ook enorm trots is op jou ....Deze mooie waarden en herinneringen aan Rooske , bewaar ze diep in je hart en draag deze mee je leven lang ......
Lieve groetjes ......Cecilia.....

Gepost door: Cecilia | 07-03-11

2 duimen , en had ik er er meer allemaal de lucht in ,ik weet dat het gemis ondraaglijk is , maar eens komt de dag da het draaglijk word en dat je met een glimlach denkt aan je roos , Frank je bent een man waar ik heel veel respect voor heb , en bedankt om zoveel te delen met ons............

Gepost door: vera | 07-03-11

Morgen is het reeds een maand.... maar je ziet nog in vele harten aanwezig.
Een vrouw om super trots op te zijn.

Gepost door: Ingrid | 07-03-11

beste Frank,

Bedankt om zoveel met ons te delen,
wij denken nog elke dag aan Marie-Rose en aan u en aan haar familie
En wij branden nog elke dag een kaars voor haar en voor u om u sterk te houden.
Wij zijn zo fier op Marie-Rose en op jullie!

Warme groetjes familie De Vijlder

Gepost door: De Vijlder | 07-03-11

Wat een prachtig gebaar van haar.
Ook ik probeer me geregeld in te zetten voor deze actie door oude kleren te verzamelen en soms giften te storten en zal dat in de toekomst zeker blijven doen.
Dit maakt de wereld toch een beetje mooier.

Jij en haar familie zullen wel apetrots op haar zijn.
Zelfs naar dood blijft ze zich inzetten voor anderen !!!

Gepost door: Sandra | 07-03-11

als er ooit iemand de prijs (NELE VAN VLAANDEREN )verdient dan is het Marie-Rose
ze was de Ziel en het Hart van Vlaanderen .
met veel respect denk ik aan haar , en geloof me het doet van binnen nog pijn
dat ze zo jong moest gaan

--
Groetjes

Marie-Rachel

Gepost door: Marie | 07-03-11

weer een zeer mooi gebaar van je vrouwtje, Roos verdiend een standbeeld!
het is bijna een maand geleden dat ze heengegaan is, maar in onze gedachten zit ze nog steeds en dat zal altijd zo blijven! morgen ga ik haar boek kopen en ik ben er zeker van dat hij morgenavond al uit is, dit was ook zo met haar eerste boek. Frank ik ben er zeker van dat jou wens zal uitkomen en dat ze weer op nr 1 zal staan met dit boek.
warme groeten,
fam. Rosseels

Gepost door: paul Rosseels | 07-03-11

Wat een prachtig gebaar van haar...opnieuw!

Gepost door: Laura | 07-03-11

Beste Frank,

Morgen is het een maand geleden dat we afscheid namen van een bijzondere vrouw, maar in onze harten is ze nog steeds aanwezig.
Ze is voor vele een groot voorbeeld!!
Ondanks de zware strijd die ze steeds moest ondergaan bleef ze in eerste plaats denken aan anderen, waarvoor ze een standbeeld verdient. Je mag dan ook trots zijn op Roos!!!
Ik kijk ook uit naar het volgende boek!!!
groetjes Manuella

Gepost door: manuella | 07-03-11

wat een heel mooi gebaar,ze is voor veel mensen een groot voorbeeld en steun.Jij mag héél terecht trots en fier zijn op je buitengewone vrouw Frank,en als ik morgenavond op tijd thuis ben ga ik dat 2 boek halen,want zij schreef wel heel mooie columns in de krant
liefs en een dikke knuffel

Gepost door: dolfijntje | 07-03-11

Ik blijf erbij, ze was een bijzonder mooie vrouw, vanbinnen en vanbuiten en ze straalt nog waar ze nu is, zonder enige twijfel. Dit is een prachtinitiatief dat het verschil maakt voor heel veel kinderen die het financieel niet gemakkelijk hebben. Uw allerliefste Roos heeft het toch maar gedaan. Hoedje af.

Gepost door: Hilde | 07-03-11

Bedankt Frank om het gedenk prentje dat ik vandaag mocht ontvangen.
Ik heb het een plaatsje gegeven bij haar foto en een altijd brandend kaarsje.
Marie-Rose zal hier nooit vergeten worden.
Veel sterkte.

Gepost door: bostyn Rita | 07-03-11

Beste Frank en familie
ik stond er als de gekken bij om roosje haar laatste boek zeker en vast te hebben
morgen mag ik het eerste gaan halen ik ben blij dat nog te kunnen kopen
we zien nog maar eens hoe roosje begaan was met iedereen tot na haar dood steunen jullie fondsen mijn heel klein steentje is er ook bij daarom wilde ik de boeken.Frank elke dag nog staat er een kaarje te branden bij mijn man maar als ik dat aansteek komt het zo automatisch uit mijn mond en voor roosje omdat ze van hierboven haar prinsjes en haar lieve man frank zou sterken in zijn zo groot verlies en verdriet.iik hoop frank dat je steun kan halen uit al de mooie woorden van de goede kant van de mensen .laat de rest vallen frank het is maar uitschot die negatieve dingen van jullie vertellen .heel veel sterkte en een dikke steunknuffel hou je taai frank roosje zal je helpen maria

Gepost door: maria | 08-03-11

Beste Frank,

je mag inderdaad super trots zijn op je sterke prachtige vrouw ... Ik hoop uit de grond van mijn hart dat je de kindjes nog vaak ziet en dat het goed mag gaan met hen. Ik denk vaak aan jullie.

Afgelopen dinsdag was ik zelf in het ziekenhuis voor een operatie maar eerst ben ik het boek gaan kopen zodat ik tijdens het wachten ervoor, erin kon lezen. En dat heeft me geholpen die dag, om hoopvol vooruit te kijken, om me niet te laten gaan, om sterk te zijn ...

Bedankt voor het prentje dat ik toegestuurd kreeg, ik heb het een mooi plekje gegeven hier thuis ...

het ga jullie goed, post af en toe nog eens iets over de jongens, hoe ze het stellen ...als je dat wil.

Stephanie

Gepost door: Stephanie | 10-03-11

Frank, waarom schrijf je constant 'Roosje zou blij zijn' enzovoort? Ze IS blij! Geloof je dan echt niet dat ze in een andere dimensie verder leeft?
Ik heb Marie-Rose nooit persoonlijk gekend, wel heel intens gevolgd tijdens heel haar carrière. En ze begeesterde me! Nu zie ik haar soms in mijn dromen en dan zegt ze me dat ze heel gelukkig is. Alsof ze me altijd gekend heeft! :-)

Ik kom al heel lang geregeld naar deze blog, maar in de regel laat ik niet gauw een reactie achter op websites. Nu moest het mij echt van het hart: jouw Roosje is niet 'opgelost in het niets'!

Gepost door: Jessy | 06-04-11

De commentaren zijn gesloten.