04-03-11

Geloof, Hoop en Liefde

zzz.jpgVolgende dinsdag 8 maart, één maand na haar overlijden, ligt het nieuwe boek van Marie-Rose in alle Vlaamse boekhandels: "Geloof, Hoop en Liefde - valse hoop bestaat niet". Het gaat om een bundeling van haar columns in "Het Laatste Nieuws", met daarbij een niet eerder gepubliceerd voor- en nawoord en een heel mooi en ontroerend fotokatern.

Vandaag bracht de uitgeverij mij de eerste exemplaren. Het werd een prachtige uitgave. Ik geef eerlijk toe dat ik ervan droom dat Roos ook met dit boek nummer één van de verkoopscijfers in Vlaanderen wordt (op dit ogenblik staat ze nog steeds nummer één met haar vorige boek "Leve het Leven!"). Bij elke aankoop steunt U bovendien "Kom op tegen kanker". Helpt U de boodschap verspreiden?

21:47 Gepost door Frank Vanhecke in Marie-Rose Morel | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

Commentaren

Ga ik zeker doen, alleen al uit respect voor Roosje, voor de moedige strijd die ze heeft gestreden en voor de prachtige vrouw die ze was en nog steeds in onze gedachten is.
Nog veel sterkte en draag zorg voor haar 2 allerliefste prinsjes!

Evy

Gepost door: Evy | 04-03-11

Beste frank,

bedankt bedankt en nogmaals bedankt voor alles wat je met ons wil delen.
ik heb haar boek al besteld en zal dinsdag het eerste zijn dat ik zal doen marie rose haar boek halen
ik zal de boodschap zeker verpreiden

Veel sterkte nog christel

Gepost door: christel | 04-03-11

Frank, reken op ons! Ik stuur door naar mijn hele adressenbestand. Marie-Rose leeft in onze harten.

Gepost door: Filip VC - vriend uit Brugge! | 04-03-11

Beste frank,
bedankt voor het zenden van het bidprentje ben er heel blij mee;
Zal ook komende dinsdag het boek kopen en zal ook de boodschap verspreiden.
nog heel veel sterkte aan jouw en familie.

veel sterkte van diane


Gepost door diane 04-3-11

Gepost door: ceulemans diane | 04-03-11

Beste Frank.
Bedankt , voor alles wat je met ons wil delen. Ik kijk elke dag naar jouw weblog.
Ook al woon ik in New York de boeken zijn al besteld, Ik wil ze zovlug mogelijk lezen. Marie-Rose was een speciale dame waar ik zeer veel "RESPECT" voor heb.
Ik zal de boodschap zeker verspreiden.

Veel sterkte.

Gepost door: Nicole | 05-03-11

Sinds haar ziekte was ik een trouwe bezoeker van de webblog van Marie-Rose. Zelf vond ik er steun en troost maar bovenal heb ik heel veel sympathie, respect en bewondering gekregen voor de bijzondere en moedige vrouw die Marie-Rose was. Ik vind het fijn dat ze - naast in de harten en gedachten van zovelen - ook op uw website verderleeft. Bedankt voor het delen van de mooie foto's met ons en uiteraard ga ik dinsdag het boek kopen.

Nog veel sterkte!

Gepost door: An | 05-03-11

Beste Frank,
Zoals zovelen deel ik niet jullie politieke overtuiging, maar toen Marie-Rose de eerste keer ziek werd, wilde ik haar via haar website contacteren en ben ik de ''klavertjesvier' beginnen lezen. Zittend achter mijn laptop, volgde ik haar moedige strijd en was ik met haar blij en droef naargelang het nieuws dat ze te horen kreeg.
Via haar dagboek leerde ik de vrouw achter Marie-Rose kennen. Een prachtvrouw, een fantastische moeder !
Ik geloofde opnieuw in de medische wetenschap toen ze genezen werd verklaard (tegen mijn vader had ik in 2006 moeten zeggen : ze kunnen de mens naar de maan sturen, maar ze kunnen jou niet genezen van kanker ...).
Toen we vernamen dat Marie-Rose opnieuw ziek was, stortte ook mijn wereld een beetje in, maar als ik zag hoe ze weer vol vuur de nieuwe strijd aanging, was ik weer vol hoop en geloofde ik in de goede afloop.
Marie-Rose heeft alles gedaan wat ze in haar had om te blijven leven, voor haar kids, voor haar familie en voor jou.
Dat verdient alleen maar respect.
Frank, jouw vrouwtje staat op mijn bureaublad. Telkens ik effe wil zagen of klagen, hoef ik maar naar haar foto te kijken en dan weet ik dat niets erg genoeg kan zijn ...
Ik wens jou, de kids en jullie familie heel veel sterkte. Ik weet dat Marie-Rose, van hierboven, samen met mijn vader en zovelen anderen, ons in het oog houd.
Veel sterkte Frank,
Cami

Gepost door: Cami | 05-03-11

Beste Frank,

Ook ik zal het boek kopen. Zeker weten. Ik kijk er al naar uit.

Marie-Rose is en blijft er in vele Vlaamse harten. En inderdaad, als het hier een dag eens niet zo goed gaat (en zo zijn er velen als je een zorgenprinsje hebt), dan denk ik aan haar en krijg ik terug moed en hoop en vecht ik terug, zoals zij ook gedaan heeft. En heel goed te weten en te beseffen dat ik nog kan vechten, dat ikzelf nog vele kansen heb, die zij niet meer heeft maar moest ze ze nog hebben, ongetwijfeld zou benutten.

Ook voor u heb ik veel bewondering. Ik kom bijna dagelijkse eens een kijkje nemen op uw blog. En ook dat zal ik blijven doen.

Liefs,
Els

Gepost door: Els | 05-03-11

Beste Franck

ik kijk dagelijks naar de fotos van die lieve en moedige vrouw ,waar ik zeer veel bewondering voor heb. Het vechten tegen haar ziekte en altijd lachend.
Heel veel stekte voor U Franck en de ganse familie en hopelijk komt het goed voor haar prinsjes


Huguette 5-03-2011

Gepost door: Demoor | 05-03-11

Beste Frank,
Dankjewel dat je steeds je blog met mooie fotos aanvult met al de mensen jij van houd!
Ben er zeker van dat roos haar nieuw boek terug op nummer 1 zal staan!!!!
Het kan niemand ongeroerd raken door het verhaal van je lieve vrouw.
Iedere keer ik een foto van haar zie dan zie je dat ze zo graag leefde!!!
Ze straalt zo!!!!

Pascale

Gepost door: p | 05-03-11

Frank,
Bedankt, we hebben het prentje van Marie-Rose, je bijzondere vrouw, goed ontvangen en staat op een bijzonder plaatsje. Zelf heb ik mijn mama verloren als ik amper 7 was. Zorg goed voor haar oogappels maar daar twijfel ik niet aan. Ik vind het al bijzonder dat je haar laat verderleven, elke dag met het opvullen van de weblog, heel mooie foto's en info. Het had niet mogen zijn. Ik had echt gehoopt dat ze zou genezen. Haar eerste boek ligt dicht bij mij, al heel lang en haar tweede zal zeker zo mooi zijn. Heel veel sterkte aan de familie nog, vooral aan jou, haar kindjes, aan de ouders, de zus en de verdere familie.

Gepost door: Carla | 05-03-11

Frank,
Bedankt, we hebben het prentje van Marie-Rose, je bijzondere vrouw, goed ontvangen en staat op een bijzonder plaatsje. Zelf heb ik mijn mama verloren als ik amper 7 was. Zorg goed voor haar oogappels maar daar twijfel ik niet aan. Ik vind het al bijzonder dat je haar laat verderleven, elke dag met het opvullen van de weblog, heel mooie foto's en info. Het had niet mogen zijn. Ik had echt gehoopt dat ze zou genezen. Haar eerste boek ligt dicht bij mij, al heel lang en haar tweede zal zeker zo mooi zijn. Heel veel sterkte aan de familie nog, vooral aan jou, haar kindjes, aan de ouders, de zus en de verdere familie.

Gepost door: Carla | 05-03-11

Dag Frank (mag je toch Frank noemen?)

Dinsdag ga ik tijdens mijn lunchpauze zeker Roosje haar 2de boek halen, net zoals ik met het 1ste heb gedaan. Ze zullen steeds een speciale plaats innemen in miin boekenkast, net zoals Roos dit zal blijven doen in mijn hart. Elke dag denk ik op haar, haar glimlach, haar strijd en haar liefde voor haar kindjes en jou. Mijn bureaubladfoto is er eentje van Marie Rose. Ook voor jou heb ik heel veel respect en bewondering voor alles wat je voor haar en haar prinsjes hebt gedaan, voor de liefde die je haar hebt gegeven, voor de warmte en de steun, voor de laatste gelukkige jaren die je haar, ondanks haar vele lijden, toch nog hebt geschonken.
Geef ook diezelfde liefde aan haar kids en hou de gedachte aan hun mama levendig.

Inge

Gepost door: Inge | 05-03-11

beste Frank
ik heb zo een prachtig fotoalbum kunnen krijgen die gemaakt is van een kenner om pps te maken
ik heb het op mijn email adres gekregen .vind het zo jammer dat ik niet weet hoe je het moet overzetten op facebook dat anderen er ook kunnen van genieten.raar om zeggen maar elk artikel of foto zal me niet ontgaan ik wil alles verzammelen omdat roosje zo een groot voorbeeld is voor mensen die nu nog met de zelfde ziekte te maken hebben.roosje is want voor mij is roosje er nog super knappe sterke en entelegente vrouw.ik heb nog mijn prentje niet ontvangen maar ik ben in blijde verwachting .als je leest 30000 nagedachtenisprentjes een massa werk .daarom Frank wil ik je 1000 keer zeggen bedankt dat we zoveel van jullie prive leven want dat is het toch mogen meemaken .zoals ik al las bij andere mensen roosje blijft in ons midden zij waakt over jullie allemaal en ik spreek van ondervinding heb 6 familieleden verloren door de ziekte allen tussen de 30 en de 40 jaar mijn ouder in 3 weken beiden gestorven en tot slot mijn lieve man verongelukt .frank ik weet ondertussen hoeveel stil verdriet je verwerkt .praat erover met de mensen dat je kan vertrouwen het help zoveel dingen anders te zien na een tijdje.ik zal mijn lange brief maar stoppen want je heb al werk genoeg .ik hoop voor je schoonouders dat ze de kinderen kunnen zien heel VEEL STERKTE FRANK EN FAMILIE . DENK OOK AAN JEZELF FRANK DAT JE ER NIET ONDERDOOR GAAT JE MOET ER NOG ZIJN VOOR DE KLEINE PRINSJES .STEUNKNUFFEL VOOR JULLIE ALLEMAAL ...MARIA

Gepost door: maria | 05-03-11

Tuurljk zullen we Roos haar boodschap van geloof, hoop en liefde verspreiden. Zij heeft mensen heel erg duidelijk gemaakt dat de je de mooiste dingen in het leven niet kunt aanraken, maar dat je ze moet voelen met je hart! Uiteraard blijft zij nog altijd deze boodschap verspreiden vanuit een andere dimensie! Hartelijk dank omdat je dit inderdaad allemaal met zoveel mensen wil delen! Nog heel veel moed en steun toegewenst en liefdevolle kracht voor al jullie geliefden!

Gepost door: san | 05-03-11

Dinsdag ga ik zeker haar 2de boek kopen, nadat ik tijdens mijn vakantie haar eerste boek heb gelezen en ook ginder haar overlijden heb vernomen via het internet. Het was een prachtig; ontroerend;... boek ...en zo mooi geschreven.
Ik ben er zeker van dat dit boek een 'hart onder de riem is' voor vele lotgenoten en ook voor diegéne die er ooit mee worden getroffen (want morgen kan ik of iemand anders van ons zijn) , maar ook voor al diegéne die het op 1 of andere manier moeilijk hebben. De boodschap dat we er maar beter van het leven moeten genieten wordt ook zo mooi in de verf gezet... en dat zal in haar 2de boek niet anders zijn.
Lieve Frank, bedankt om zovéél met ons te delen en echt RESPECT. Nog héél véél moed ook aan haar 2 prinsjes; andere familieleden en al diegéne die Roosje zo lief had.

Gepost door: Sandra | 06-03-11

Wat een prachtige blog. Een eerbetoon aan Marie-Rose en hier leeft ze nog altijd verder. Vele mensen zullen hier heel gelukkig mee zijn. Heel veel sterkte aan de ganse familie!

Gepost door: Stefanie | 06-03-11

Dag Frank,

Je mag er op rekenen dat ook ik haar 2de boek zal kopen en veel reclame ervoor zal maken.
Proficiat met je mooie weblog en bedankt dat je dat allemaal met ons wil delen.
Elke dag kijk ik erna uit opnieuw iets te kunnen vernemen van je roosje.
Vergeten zullen we haar nooit!
Frank zorg goed voor jezelf en hopelijk zie je haar prinsjes nog.
Een dikke knuffel aan jullie allemaal en tot de volgende keer.
Groetjes uit Blankenberge vanwege Fanny

Gepost door: fanny | 06-03-11

Bedankt, Frank, voor de mooie nagedachtenis die u ons toestuurde van Marie-Rose !
Wij houden haar herinnering in onze harten, wij vergeten haar nooit !
Ik koop zeker het boek wat dinsdag zal uitkomen, uit respect voor haar !

Ik wens jullie geloof, hoop en liefde toe !

Christine

Gepost door: christine | 06-03-11

bedankt Frank , we hebben het bidprentje goed ontvangen , het krijgt een speciale , bijzondere plaats hier bij mij , want dat verdient ze jou vrouwke !!!!ik denk nog dagelijks aan de moedige , de sterke vrouw ookal kennen wij ze niet persoonlijk . ik volgde sinds haar opkomst in de politiek al , ze was een vrouw met karakter , en toen ze dan ziek werd heb ik haar klavertje altijd gevolgd . en ben ze nooit meer uit het oog verloren en heb getreurd alsof ze iemand van mijn familie was toen ze haar strid verloor .
Ze WAS ZO SPECIAAL WE MISSEN ZE ...

Frank bedank voor haar hier op jou blogs nog een beetje tussen ons te houden dat doet deugd . ik hoop dat je er zelf ook iets aan hebt om toch een beetje kracht uit al deze bemoedigende woorden te trekken .
veel sterkte voor jou en haar prinsjes , haar ouders , zus ,en de rest van haar familie en vrienden !!!!!

Gepost door: vanessa | 07-03-11

Beste Frank,

Ik heb de twee boeken van jouw Roosje in een keer uitgelezen!Slecht geslapen want die woorden raken tot het diepst in iemands hart!Jouw vrouw was gewoon één uit duizend en ik ben er zeker van dat er immens veel mensen zijn die dezelfde mening delen als ik!
Een voorbeeld voor alle vrouwen,dat was zij voor iedereen!!!Als een leeuwin vocht zij tot het bittere einde einde,en ook al kende ik haar niet,het blijft een vrouw die ik altijd in mijn hart zal dragen!!!Zorg goed voor haar prinsjes,die het allerbelangrijkste waren in haar leven!!!Ik wens jou en haar familie veel sterkte toe en hoop dat jullie de kracht vinden bij elkaar om hier door te komen!!!Eva Venstermans

Gepost door: Eva Venstermans | 13-03-11

De commentaren zijn gesloten.