12-02-11

Marie-Rose, een eerste kris-kras greep uit het fotoalbum

toestel frank 119.JPG22 juni 2010

We zijn pas terug van het ziekenhuis waar Marie-Rose te horen krijgt dat ze niet meer kan genezen en wellicht nog maar zes maanden heeft. Om 15u30 komen de kinderen van school. Ze morgen er niets van merken. De dag erop vertrekken we met hen voor 3 dagen naar Zoutelande.

toestel frank 133.JPGDezelfde dag 22 juni. Terminale kanker of niet, bedtijd is voorleestijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

verjaardag marnix en camping 088.JPG5 Juli 2010, op vraag van de kinderen gaan kamperen in Wassenaar, Nederland. Roos met erg gezwollen linkerbeen - maar heerlijke dagen.

 

 

 

 

 

DSC00294.JPGNovember 2008, twee maanden voor de kanker die haar zo vermoeid maakt eindelijk wordt ontdekt: mooie natuurtocht in de Cotswolds, omgeving Lower Slaughter.

 

 

 

 

 

 

DSC00353.JPGDSC00342.JPG

 

December 2008, een "rebel pub" ergens in Ierland. Zingen en dansen op de tonen van "Those were the days my friends"

DSC00355.JPGDSC00356.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

140.JPGMaart 2009, midden de zwaarste chemokuur. Kaal hoofd, opgetekende wenbrauwen, valse wimpers...

En toch, voor mij, de mooiste vrouw van heel de wereld.

 

 

 

 

 

 

Het is nu zaterdag 12 februari, enkele uren nadat we Roos op mooie en indrukwekkende wijze ten grave droegen. Het helpt me dat ik kan grasduinen in de vele honderden souvenirs, foto's, filmpjes die Marie-Rose in haar computer bewaarde. Nu en dan deel ik er graag enkele met U. Indien U dat wenst en daar misschien, net als ik, wat troost uit put.

21:47 Gepost door Frank Vanhecke in Marie-Rose Morel | Permalink | Commentaren (39) |  Facebook |

Commentaren

Geachte heer Vanhecke,

U bent een fijne man mijnheer Vanhecke. Ik wens je veel sterkte, ook aan al degene die je nu omringen.

Van harte

Gepost door: Dirk | 12-02-11

Beste Frank,

Ik hoop dat het verdriet en het gemis dat u, de kinderen, familie en vrienden nu hebben, plaats mag maken voor herinneringen aan vele mooie momenten die jullie samen hadden. Het was een mooie dienst vandaag en ik ben er zeker van dat Marie Rose van ergens toekeek en alleen maar fier kon zijn op jullie. Soms kwam ik haar al eens tegen in Schoten. En ondanks dat ze me niet kende, groette ze me steevast terug als ik haar gedag zei. En steeds met een gemeende, warme glimlach.

Dat de mensen van haar hielden, niet alleen om als de goede politica die ze was, maar ook als mens, was vandaag duidelijk te zien. Ook wij zullen haar missen... ooit zien we elkaar allemaal weer.

Sterke,

Ian.

Gepost door: Ian | 12-02-11

De eerste foto's typeren Marie-Rose echt als mama! Een geweldige mama!
Maar vooral die laatste foto is een foto waarvan ik dacht dat er daar te weinig van zouden bestaan. De liefde straalt ervan af gewoon! Ik vind het een echte prachtfot! Ik weet niet wat U voelt maar het moet zo immens hard en pijnlijk zijn!
En ookal heb ik Marie-Rose nooit gekend, haar overlijden houdt mij bezig. Het is leuk om haar nog eens te zien stralen op foto's! :-) Veel sterkte!

Gepost door: Meggie | 12-02-11

goh zo veel emoties vandaag....heel veel sterkte frank! Ze heeft jou zoveel gegeven,ze heeft ons zoveel geleerd...een warme knuffel!

Gepost door: brigit cuvelier | 12-02-11

Zoveel woorden, zoveel pracht
voor een dame met zo'n lach.

De liefde spreekt uit al jullie foto's. Put kracht uit herinneringen....een lach, verdriet, gemopper. Het is zeker, ze heeft van zich laten spreken.

Sterkte!

Gepost door: Sabine | 12-02-11

Zo'n stralende vrouw en moeder. Vandaag zijn deze foto's pijnlijk mooi. Het pijnlijke zal wegebben. Het mooie zal voor altijd blijven.

Frank, ik wens jou, de kinderen, familie en dierbaren heel veel sterkte.

Gepost door: Kristine | 12-02-11

Beste meneer Van Hecke,
vandaag moest u veel te vroeg afscheid nemen van een pracht vrouw, het toonbeeld van kracht en moed, hopelijk kan u uit haar kracht de moed vinden om verder te gaan, vandaag heeft u nogmaals bewezen wat een pracht vrouw Marie Rose was, wat een pracht man u bent. ik wens u het allerbeste toe en ben er zeker van dat Marie Rose voor eeuwig bij u zal zijn. veel sterkte voor u, haar prinsen, haar ouders, broer, zus, iedereen die van haar hield (en zo waren er veel)

Gepost door: Sylvia | 12-02-11

Geachte heer Vanhecke,


Marie-rose was een sterke vrouw en een hele lieve moeder!!

Wens je veel sterkte toe, ook de kinderen en familie.

Gepost door: Reinhilde | 12-02-11

Beste Frank, ik ben het absoluut voor geen meter eens met uw politieke standpunten, maar als jonge vader wens ik u het allerbeste toe. Zorg goed voor die 2 kindjes. Uw vrouw was een sterke en verdient alle respect en bewondering om zo open en levenslustig te strijden tegen haar vreselijke ziekte. Wees de beste papa ooit, en verzorg die kindjes kei goed. Het zal niet makkelijk zijn, maar ik weet dat u dit zal kunnen. RESPECT!

Gepost door: seb | 12-02-11

Ook al deel ik geenszins dezelfde politieke standpunten en heb ik de laatste tijd zelfs geen politiek standpunt meer, toch wens ik u veel sterkte in deze moeilijkere periode. Goh, wat was ze een mooie vrouw, vanbinnen en vanbuiten. Als u het soms wat moeilijk krijgt wanneer u aan haar denkt of wanneer u een dvd opzet en de kindjes naar haar vragen, weet dan dat ze bij jullie zal zijn.

Gepost door: Hilde | 12-02-11

Dank je wel Mijneer Van Hecke om met ons je foto's te delen.De liefde en de warmte voor haar kindjes en jou zeggen meer dan genoeg,zo zullen we Roos blijven herinneren.Put kracht en moed uit alle herinneringen.
Sterkte

Gepost door: dolfijntje | 12-02-11

Beste Frank,

Ik heb Marie Rose niet persoonlijk gekend maar heb ongelooflijk veel bewondering voor haar. Ze heeft mijn leeftijd, ze zag er altijd stralend uit, ze heeft gevochten als een leeuwin voor haar kinderen, voor haar leven,...
Hierbij biedt ik mijn oprecht medeleven aan en heel veel sterkte voor u en haar familie. Ik hoop eveneens uit de grond van mijn hart dat alles in orde komt met 'haar prinsjes' , zorg goed voor hen. Ze zullen het, net als u en haar familie, nog heel moeilijk hebben

Gepost door: Evy | 12-02-11

Beste meneer Van Hecke,

Wij hebben zelfs een kleindochtertje verloren ,10 weken oud aan hersenvliesontsteking alleen wie dit enorm verlies van een dierbare van dichtbij kan of mag meemaken weet wat het is om los te laten.

Ik ben bijzonder ontroerd door de mannier waarop je omgaat met je groot verlies, ik moest nooit van politiekers weten maar vandaag heb ik er toch enkele gezien met een groot hart.

Zelfs al kende ik U prachtige vrouw niet ,ik denk dat ze veel mensen laten inzien heeft dat ook voor politiekers het sterven een deel van het leven is dat alle belangen overstijgt.

Ik wens U haar ouders haar dierbare prinsjes en familie een warme tijd toe gekoesterd door de liefde en herinnering van Marie-rose ,hou haar levend door haar gedachtenis lief te hebben .

Gepost door: rita | 12-02-11

Een alles verterende gruwelijke pijn, wanneer ik de taferelen van haar afscheid zie. Uiteraard was het een fantastisch mooie dienst maar voor mij is er hoofdzakelijk pijn. Hoe kan het mogelijk zijn dat een lieve moeder van haar kinderen wordt weggerukt ? Hoe moeten zij verder, waarom moeten haar ouders en uzelf dit lijden dragen ? Het is een ware nachtmerie, ik hoop heel erg dat jullie de nodige steun bij elkaar vinden. In mijn hart en gedachten zijn jullie zeker. En als dit alles één goede zaak met zich meebrengt is het zeker dat ik, en hopelijk nog vele anderen, het leven alleen nog maar meer zullen eren. Nog meer moeten we genieten van alle kleine en banale zaken want voor je het weet worden we er op een wrede manier van weggetrokken.
Heel, heel veel sterkte voor iedereen.
Katleen

Gepost door: Katleen | 12-02-11

'Als je verdrietig bent, kijk dan opnieuw in je hart. En je zult zien dat je huilt, om wat je vreugde heeft gebracht.'

Beste Frank,
ik wens jou, de kinderen en alle dierbaren ontzettend veel kracht en sterkte om dit kostbare verlies te verwerken. Laat de liefde die jij voor Marie-Rose voelt verder stromen, ook in de harten van de kinderen want ook zij zullen dit liefhebben hard nodig hebben.
In gedachten ben ik bij je.

Gepost door: Sophie Van Meerbeeck | 12-02-11

Geachte Heer Vanhecke,

Ik weet hoe pijnlijk het is om een geliefde partner te verliezen ik heb dit 10 jaar geleden ook meegemaakt, en het heeft mij diep geraakt hoe U Marie Rose vandaag droeg in haar kist het was een indrukwekkend mooi gebaar.De mooie en liefde die jullie hadden en de herinneringen zullen voor U een steun zijn in deze moeilijke periode .
Veel sterkte voor U,de prinsjes,haar stijlvolle ouders ,broer en zus.
Carine

Gepost door: carine | 12-02-11

Beste Frank


Vanuit Spanje, waar ik woon, heb ik de moedige strijd van Marie-Rose gevolgd.
Velen mogen een voorbeeld nemen aan deze fantastische vrouw.
Jullie hadden elkaar enorm lief. Iets mooiers bestaat er niet.
De wereld is niet rechtvaardig.
Maar ik ben er zeker van dat je de prachtige momenten die jullie samen hadden eeuwig zal koesteren.
Nu heb je de zware taak haar 2 kinderen door het moeilijke leven te loodsen.
Ik wens je het allerbeste, Frank.

Gepost door: Erik Maertens | 12-02-11

Meneer Vanhecke, Frank,

Heb vandaag eens te meer met bewondering naar u gekeken bij het afscheid van uw lieve vrouw. U bent - Bart De Wever zei het al - een groot man, een echte heer. Als ik de foto's bekijk op dit blog komt het woord "gentleman" in me op.

Natuurlijk is het vreselijk dat u uw lieve vrouw hebt verloren. Ik wens u dan ook veel sterkte toe om met dit verlies om te gaan. En ook om de ouders van Marie-Rose bij te staan en haar prinsjes verder te begeleiden.

Mocht u toch ooit besluiten om weer de politieke arena te betreden, dan hoop ik dat het met een Vlaams-nationale partij is die niet in een cordon zit.
Vlaanderen heeft mensen zoals u nodig.

Prachtig vond ik het videootje waarop jullie roeien en luidkeels zingen : "ja, wij zijn de heersers der aard'" !

Vergeet haar lijden, vergeet eventuele fouten en misstappen, geniet van al het mooie dat u van haar heeft.

Met veel respect.

Gepost door: mia | 12-02-11

Frank en Roosje : Gewoonweg goddelijke liefde. Jullie zijn gescheiden door de tijd, maar verbonden in liefde voor altijd!

Gepost door: san | 12-02-11

Ik deel helemaal niet dezelfde politieke standpunten, doch dit verglijdt in het niets bij het zien en lezen van jullie grote liefde voor elkaar. Waardig, zo waardig, Mr. Vanhecke.
Als jonge mama heeft dit overlijden me zo vreselijk aangegrepen.

De wereld staat nu stil, maar de zon zal straks weer een beetje schijnen, speciaal voor jullie.
Je bent een moedig man, Mr. Vanhecke.

Alle goeds en sterkte voor u, de kleine prinsjes en haar ouders, familie.

Gepost door: kathleen | 12-02-11

geachte heer Van Hecke, Beste Frank..

zoals zovelen volgde ik jullie moedige strijd...inderdaad" jullie" want jullie deden dit samen!!Ik heb onnoemelijk respect voor de manier waarop, de openheid en toch sereniteit om zoveel vlamingen te laten kijken in jullie leven en eenstukje in jullie hart. Ik vond U op politiek vlak nen harden, met weinig gevoel, enkel overtuigd van z'n eigen heilig gelijk. De laatse maanden heb ik door jullie verhaal leren inzien dat er aan elke medaille een keerzijde is. Bij U is die keerzijde blinkend goud en zo vol van onvoorwaardelijke liefde, De prinsjes krijgen met U de best mogelijke begeleider op hun verder levenspad, Marie-rose wist goed waarom ze die keuze maakte, chapeau en veel sterkte, want nu begint het pas

Gepost door: marleen | 13-02-11

Sterkte!

Gepost door: ellake | 13-02-11

Beste Mr. Vanhecke,

Hierbij betuig ik U, de kinderen & de familie mijn oprecht medeleven bij het overlijden van Marie-Rose.
De manier waarop uw echtgenote de strijd tegen de kanker aanging heeft mij enorm aangegrepen. Ik begrijp maar al te goed wat U bedoelt als U aanhaalt dat het "stil is in huis" want ik het het ook meegemaakt. Ze zeggen dan wel dat tijd alle wonden heelt maar daar heb ik persoonlijk mijn bemerkingen bij. Je went er niet aan maar naarmate de tijd verstrijkt leer je het een plaats te geven in je leven omdat je verder moet en put je kracht uit de mooie momenten die je samen hebt mogen beleven. En dat is iets wat ze U & de kinderen nooit meer kunnen afpakken.
In elk geval zal levenslust van Marie-Rose ons nog jaren bijblijven. Veel sterkte in deze moeilijke periode & ik ben er zeker van dat Marnix en Alexander van U de nodige liefde en steun in hun leven zullen krijgen zodat ze kunnen opgroeien tot gezonde evenwichtige jongemannen die beslist hun weg in het leven zullen vinden.

Met vriendelijke groeten.
Linda dW

Gepost door: Linda | 13-02-11

Beste Frank,
De voorbije dagen zijn voor veel mensen zeer emotioneel geweest, zeker voor u, uw familie en die van Marie-Rose haar kinderen en familie.
Samen hebben jullie een enorm belangrijke boodschap gegeven aan ieder van ons : een boodschap van liefde, van blijdschap, maar ook van harde strijd en van het eeuwige geloof in het positieve.
Ik heb van in het begin van de ziekte van Marie-Rose haar laatste levensjaren intens gevolgd. Gemakkelijk was het voor jullie allemaal zeker niet. Maar ik vond het altijd oh zo mooi hoe Marie-Rose altijd vol goede moed naar buiten trad en haar immer durende boodschap van niet opgeven bleef herhalen.
Ik geef eerlijk toe dat ik het niet eens ben en was met uw en haar politieke standpunten, maar ik ben u beiden de voorbije jaren als mens alleen maar meer en meer gaan waarderen.
Ik hoop oprecht en van harte dat de vele mooie herinneringen aan deze schitterende Vlaamse dame voor jullie, jullie "prinsjes" en jullie beide families een beetje troost kunnen brengen. Marie-Rose zal zeker op haar manier over jullie blijven waken.
De pijn zal met de tijd misschien wel minderen, maar vergeten worden, zal deze bijzondere vrouw nooit.
Heel veel sterkte.

Gepost door: Michel | 13-02-11

De oprechte liefde en huiselijke warmte straalt uit deze foto's. Wat kan het leven toch zo AFSCHUWELIJK hard zijn. Take good care of the kids Frank en veel STERKTE!!!!!

Gepost door: Emmanuel Thoen | 13-02-11

Beste heer Vanhecke,
zoals velen liet de uitvaart van Marie Rose me niet onberoerd. ik moet u moed bewonderen waarmee u met het verdriet en gemis omgaat. Ik heb het gedicht gelezen waar u naar verwees op uw website "because they died" het verwoord heel mooi de emoties die u ongetwijfelt nu moet voelen. Er is maar een woord dat hier op zijn plaats is respect voor de keuzes die u maakte. Ik moet ook binnenkort afscheid nemen van een dierbaar iemand ik hoop kracht te putten uit de manier waarmee u omgaat met uw verdriet. Veel sterkte

Gepost door: veronique | 13-02-11

hallo frank,
Ik ben Rozy ik ben juist 10 dagen ouder als Marie-Rose zelf mama van 2 kindjes heb nooit veel interesse gehad in de politiek en ben jullie pas beginnen volgen (leren kennen) wanneer spijtig genoeg Marie-Rose ziek geworden is. Haar verhaal sprak mij zo aan omdat ik vorig jaar een vriendin ben verloren aan kanker ook met 2 kindjes en de manier hoe zij vocht om zolang mogelijk bij haar kindjes te zijn erken ik enorm in het verhaal van Marie-Rose. Ik heb gisteren samen met mijn kinderen naar een herhaling gekeken van koppen waarom? Om te tonen hoe moedig een mens wel kan zijn Marie-Rose is als BV een voorbeeld van positief denken. En voor u heb ik een diepe bewondering u bent als mens een koning hoe jij Marie-Rose hebt bijgestaan. Jullie verhaal is het mooiste maar tegelijkertijd ook het droevigste liefdesverhaal dat ik ken. Het is heel erg dat zij is moeten gaan maar misschien kan dit een een troost zijn ik denk dat er weinig mensen in hun leven de band die jullie hadden kunnen of mogen meemaken. Jullie zijn voor mij de Koningin en de koning van Belgie. Veel sterkte voor u, de kinderen en de familie.
Rozy

Gepost door: rozy | 13-02-11

Prachtige, gedreven, moedige dame, moeder, dochter, vriendin en vooral echtgenote! De foto's stralen warmte, liefde, (h)echtheid uit! Het is niet fair waar jij, de prinsjes door moeten maar het leven is dat spijtig genoeg niet! Seconden worden minuten, uren, dagen, weken, maanden, jaren,... het verdriet leer je plaatsen maar het gemis blijft! Zorg goed voor jezelf en de jongens

Gepost door: sabine | 13-02-11

Beste Frank,

Sterk
Ik dacht dat het niet kon:
dat iets wat je niet ziet
je alle dagen draagt
en sterker maakt.
Alsof je spieren krijgt
van liefde.

En kijk, het klopt:
het hart van oma
slaat nog altijd over
als ze opa ziet.
Maar nu hij oud is en te bed,
mischien nog net de hemel haalt,
loopt oma sinds een poosje
krommer en vraagt ze vaker
om mijn arm.
Zonder hem krijgt
ze het huis niet warm
en zelfs de hond
zakt zuchtend naast de luie stoel.
Dus is het waar
dat liefde
spieren geeft
en op den duur
ook vuur.

Mijn oprechte medeleven voor u en de familie alsook voor de 2 kleine prinsjes.
Samen met mij hebben wss nog vele mensen bewondering voor de liefde en de moed die u hebt getoond om marie-rose te vergezellen bij zo'n moeilijke tocht..
Ik hoop dat u nu ook de kracht vind om opnieuw op tocht te gaan met 2 prachtige prinsjes naar een mooie toekomst, onder het wakende oog van jullie 'Roosje'..

Mvg
Fam Tilkin-Peters

Gepost door: Kelly | 14-02-11

Beste Frank,

Met pijn in het hart vernam ik vorige week het bericht van jou lieve roosje!
Het raakt me altijd als jonge mensen te vroeg moeten gaan!
Ik ben iemand met autisme en heb sclerodermie en ik heb geleerd van jou moedige vrouw nooit op te geven!!!

Nooit heb ik dezelfde gedachten had op politiek vlak voor mij was er alleen maar groen!
Ik heb mijn mening daarin al bij gestuurd!
Maar wat doet de politiek er toe?
Het is de mens in Marie Roos die veel belangrijker is!
Haar doorzetting was bijzonder en eigenlijk zou ik die was willen schrappen want in jullie hart zal roos er altijd zijn!!!
Ik heb de begrafenis gevolgd via de site van verschillende kranten.
Zoals velen ken ik jullie niet persoonlijk maar het raakte me diep!!
Ik heb 2 kinderen en heb met hun daar over gepraat want de dood van jou vrouw is te aangrijpend!
het is spijtig hoe de rtbf schrijft over je vrouw.
Maar trek je op naar al het positieve je leest en hoort van roosje!
je was heel moedig en ben er van overtuigd jij altijd moedig zult zijn je hebt een schat aan mooie momenten die roos heb mogen mee maken!.
haar 2 kindjes;haar familie!
Zelfs de mooiste woorden zullen haar niet terug brengen maar ben er zeker van dat er veel mensen jou gaan blijven steunen!!!
Op papier ben je niet de echte papa van de kindjes maar je ben er voor hun net als een echte papa.
Zoals velen is het mijn wens dat je de kindjes mag blijven zien!
Jij hield van hun mama je bent nu voor altijd een deel van hun!!!!!!!!!!
Steun de kindjes zoals je hun mama steunde in hun hart ben je hun papa!
Ik heb ook een bewondering voor Bart want hij had het ook niet gemakkelijk en had spijt over vele dingen.
Hij kan de jaren die mis lopen zijn niet terug halen maar hij zal wel de mooie momenten met haar kunnen koesteren.
Hij heeft het kunnen goed maken dat is iets wat ik wel bewonder in mensen.
Zou heel graag wat helpen je verdriet wat te dragen en ik weet dat het vandaag weer een moeilijke dag zal zijn!
Dankjewel dat jullie zo open waren jullie leven met velen te delen.
Als ik een foto van haar bekijk zie ik de zon schijnen!!!
Niemand zal haar vergeten want zoals andere jonge mensen die gaan verdiende ze te leven bij jullie!
Als jou lieve roos een bloem zou zijn dan was het vast zij de schitterde tussen alle andere.
Ik wil ook haar ouders haar zus haar familie een hart onder de riem steken want ze zijn het waard!!!
Ik wou dat ik een foto had van jou marie rose want je kunt niet geloven hoeveel steun ik aan haar had alleen al haar doorzetting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik wens je mooie momenten toe met haar kindjes en.
Weet het die leegte als je het huis binnen komt moet zwaar zijn maar geloof me roos zal er altijd zijn ze was een te goed mens om zomaar in het niets te verdwijnen.
Ik hoop dat je wat rust kunt vinden want het zijn bijzondere zware jaren voor jullie geweest!!
Hoop je met deze mail een klein beetje te kunnen steunen!!!!!Veel sterkte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pascale

Gepost door: pascale | 14-02-11

Heel veel sterkte aan de ouders,Frank,haar twee prinsen en familie!We zijn er allemaal een beetje stil van geworden, voor deze moedige moeder, die zo hard gevochten heeft om zo lang mogeljk bij haar twee prinsjes te kunnen blijven! Ik hoop dat ze als een schitterende ster aan de hemel haar prinsjes kan beschermen in hun verdere leven!
Marie- Rose, je was een voorbeeld voor velen en dat zal je altijd blijven! Wij vergeten u niet!hopelijk zal haar ex man de kinderen niet afnemen van Frank en ouders !
Dank je wel Mijneer Vanhecke om met ons je foto's te delen want haar overlijden houdt mij bezig.

Lieve Vantieghem

Gepost door: Lieve | 14-02-11

Geachte mijnheer Vanhecke, Marnix, Alexander en familie

Mogen deze woorden van een doorsnee mens een klein beetje troost brengen in deze moeilijke dagen. Mijjn bewondering voor uw echtgenote, uzelf en haar familie kent geen grenzen. De manier waarop uw echtgenote haar strijd heeft gestreden heeft mij heel erg ontroerd. Ze is een prachtvrouw en een ongelooflijk warme mama. Ze heeft bij ons allen heel veel emoties losgemaakt. Ondanks de pijn die ze leed en de harde strijd die ze voerde, met steeds op de eerste plaats de zorg voor haar kinderen, bleef ze ons allen steeds tegemoet treden met die mooie warme glimlach. De foto's die verschenen straalden steeds een warmte uit, zowel deze met haar 'prinsjes' als deze met u beiden waarvan de blikken die jullie elkaar toewierpen boekdelen spraken. Ook voor u, als echtgenoot en vader, kunnen wij niets anders hebben dan respect. Ook u straalt diezelfde warmte van Marie Rose uit. Jullie hebben elkaar 'echt gevonden'. Het woord 'zielsverwanten' kan nergens beter tot uitdrukking komen als bij u beiden. De begrafenisplechtigheid was zeer sereen en getuigde een groot respect. Je kon aan alles merken dat Marie Rose is opgegroeid in een warm nest en dat ze dat ook voor u en de kinderen zo verder wilt meegeven. We zullen haar nooit vergeten en ze zal altijd een symbool zijn voor de strijd tegen kanker maar ook en vooral een symbool als mama. De enige hoop die me nu nog rest is dat u en haar familie haar laatse wens kunt vervullen: goed zorgen voor haar 2 zoontjes en hen 'het warme nest' bezorgen waarin ze zijn grootgebracht door hun mama en dit, ondanks alle voorbije moeilijkheden, in een goede verstandhouding met hun natuurlijke papa. Dat ook hij nu de strijdbijl kan begraven en alleen denkt op het geluk van zijn kinderen. Zog aub goed voor hen en blijf van haar houden, want minder verdient ze niet.
Veel sterkte

Gepost door: Inge | 14-02-11

Beste Frank,

Onze deelneming bij het verlies van uw prachtige vrouw. Als mama van 2 kindjes van 5 en 7 heeft me dit een andere kijk op het leven gegeven. Hoe moedig Marie-Rose was, hoe sterk ze was, hoe levenslustig ze was, enz... Ze was en zal altijd een pracht van een vrouw blijven en een groot voorbeeld voor velen!
Frank, zorg héél goed voor haar 2 prinsjes! Ik wens jullie enorm veel sterkte toe en koester alle mooie momenten die jullie samen hadden.

Nele Wullaert

Gepost door: Nele Wullaert | 14-02-11

Frank


Marie-Rose was een moedige,intelligente, humoristische, soms een beetje deugniet denk ik en mooie toffe dame met het hart op de juiste plaats. . Ik heb haar blogs gevolgd toen ze in het ziekenhuis lag. Met veel emoties heb ik haar prachtige boek gelezen. Mocht haar kinderboek ooit uitkomen zal ik dat zeker voorlezen aan mijn kleinkinderen die ongeveer dezelfde leeftijd hebben als jullie "prinsjes"

We zijn blij dat we haar mochten leren kennen.

Bedankt Frank voor de moed die je kon opbrengen om haar tot het einde te steunen, lief te hebben en u te bekommeren om haar zoontjes. Mocht ik ooit een klavertje vier zien, dan bewaar ik dat speciaal voor Marie-Rose.

Veel sterkte en maak u zeker niet druk om de wansmakelijke berichtgeving van de RTBF. Ze zijn het immers niet waard om hervan wakker te liggen. Hopelijk brengt de toekomst je toch nog enigzins mooie momenten, de mooie herinneringen die onuitwisbaar zijn uit je geheugen en je hart.
Sterkte en zou ik durven zeggen. Dikke knuffel aan de ganse familie.

Marleen

Gepost door: Marleen | 14-02-11

Frank,

Het moet hartverscheurend zijn om iemand te verliezen aan zo'n vreselijke ziekte, zowel voor jou, haar kinderen, haar ouders, zus, broer, vrienden...

Weet dat we jullie immense verdriet delen.
We wensen jou en de ganse familie veel sterkte toe. Laat haar voor altijd verder leven in al de mooie herinneringen, foto's, dvd's, souvenirs...

Lang geleden dat ik nog zo'n echt verdriet heb gehad.
Sterkte

Sara Momjian- Biesemans

Gepost door: sara | 15-02-11

Beste meneer Van Hecke
U Bent Een Groot Man Met Het Hart Op De Juiste Plaats.Mijn Respect Is Heel Groot Voor U.Ik Wens U Heel Veel Sterkte Toe.

Vandebeek Pierre.

Gepost door: Vandebeek Pierre | 16-02-11

Dag Frank,

Bedankt voor het delen van de foto's...

Heel veel sterkte

Gepost door: Mireille | 16-02-11

Beste Frank,Een wereld zien in een korrel zand.Een eeuwigheid in de palm van je hand.We zijn op aard maar even,om elkaar veel liefde te geven,en dat hebben jullie zeker gedaan.Jullie waren zo een mooi koppelIk wens jullie heel veel sterkte met het verlies van zo een speciale vrouw.Siroen Alexandra

Gepost door: Siroen Alexandra | 22-02-11

Beste mijnheer Vanhecke
U bent een voorbeeld voor vele anderen , grrot is uw verdriet om je dierbare vrouw marie-rose. Heb haar zelf niet persoonlijk gekend wel vele keren tegengekomen in supermarkt, altijd vriendelijk. Een prachtvrouw.
jullie waren een mooi koppel,
ik wens je zeer veel sterkte en laat haar verder leven in alle mooie herinneringen in jullie gezellige Wouwersnestje!
hulp nodig voor de post? laat iets weten, wil jullie graag een handje toesteken

Gepost door: Katrien | 24-02-11

De commentaren zijn gesloten.