18-01-10

Politiek niet-correcte politie, in Oslo.

Sinds wij in het Europees Parlement bij de "niet-ingeschrevenen" (onafhankelijke parlementsleden, niet behorend tot een politieke groep) het gezelschap kregen van Nick Griffin en Andrew Brons volg ik regelmatig de webstek van hun British National Party (www.bnp.org.uk). Politiek niet-correct in elk geval. Men hoeft het trouwens niet met alles eens te zijn (verre van) om toch een zekere sympathie voor deze "underdogs" te hebben. En op de webstek van de BNP valt dikwijls iets interessants te lezen.

nrk-screenshot

Vandaag brengt hun site verslag over de inderdaad schokkende cijfers die de Noorse politie bekend maakte over de criminaliteitscijfers in de Noorse hoofdstad Oslo. Van de daar in 2009 geregistreerde 21 gevallen van verkrachting met geweld moeten àlle daders bij de "niet-Westerse immigranten" gezocht worden. Dat was trouwens ook zo in 2008 en 2007. De slachtoffers daarentegen zijn bijna zonder uitzondering autochtone Noorse vrouwen.

Niets nieuws onder de zon natuurlijk. Deze toestanden zijn er heus niet enkel in Oslo. Wél uitzonderlijk is de verklaring van politiewoordvoerder Hanne Kristine Rohde die elk verwijt vanwege de politiek-correcte meute over het "stigmatiseren van een gemeenschap" van tafel veegde met de opmerking dat de waarheid moet gezegd worden wanneer men wil werken aan een betere en veilige wereld.

Inderdaad. Het was één van de eerste eisen van het "70 punten plan" destijds : breek de taboes, maak de cijfers bekend, zie de realiteit in de ogen.

P.S. En voor wie Nick Griffin eens persoonlijk wil ontmoeten: op woensdag 24 februari spreken wij samen op het NSV-colloquium "Europa Europees" te Gent, om 20u in het ICC. Ook Andreas Mölzer van de Oostenrijkse FPÖ zal er zijn. Hartelijk aanbevolen.

17:07 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Affiche voor het Colloquium te Gent: http://www.wouteropdenacker.org/EuropaGent.jpg

Gepost door: Wouter Opdenacker | 18-01-10

Politiek correcte politie Politiek correcte politie, vindt men enkel in de dwaze
Vlaamse politiefeuilletonnetjes van VTM en VRT.
Realiteitswaarde : nul.
Bij de hogere officieren (dikwijls politiek benoemd),
de politiesamensmelting nietwaar, kan men ze soms ook eens aantreffen. Zij komen immers niet op straat en komen dus niet in contact met de multiculturele
"heilstaat".
De gewone agenten die dagdagelijks op straat werken, kunnen innerlijk gewoon niet politiek correct zijn, gezien de feiten die zij elke dag weer meemaken.
Ze worden echter wel verplicht
politiek correct te handelen, wat de bron is van veel
frustratie en jobmoeheid.
Vriendelijke groeten,
Bruver

Gepost door: Bruver | 19-01-10

daarom zijn wij zo'n fan van het nieuwe vrije medium dat internet is grtn erik

Gepost door: erik | 19-01-10

De commentaren zijn gesloten.