08-09-09

Wie zijn straks "de kiezers"?

Ons land is "virtueel failliet", dat erkent nu zelfs een begrotingsminister in functie. De schuldenberg (die in absolute cijfers trouwens de voorbije tien jaren nooit werd afgebouwd) groeit opnieuw bijzonder explosief. Het begrotingstekort voor dit jaar alleen dreigt om en bij de 25 miljard euro te bedragen. Dank U wel genieën en staatsmannen van CD&V, SPA en VLD die ons hiertoe brachten. En dank U wel Vlaams kiesvee dat gewetenloze charlatans als Verhofstadt (en straks misschien Van Rompuy en zijn zielig "hou-me-tegen-of-ik-splits-BHV-op-mijn-ééntje" broertje) electoraal beloont voor zo'n rampzalige politiek.

 

En volgende week start dus de nieuwe regularisatieprocedure voor illegalen, opnieuw een "éénmalige" procedure natuurlijk, net zoals de vorige keer. Wat dat allemaal gaat kosten en hoeveel tienduizenden en honderdduizenden nieuwe gelukzoekers uit heel de wereld opnieuw worden aangezogen door gezinsherenigingen en uitzicht op een derde en vierde en vijfde éénmalige regularisatie, weet niemand. Who cares? We hebben nog geen vreemdelingen genoeg in het virtueel failliete land. Stel U voor dat in Antwerpen op dit ogenblik nog 45,1% van de kleuters thuis Nederlands spreekt, in plaats van het veel verrijkender Arababisch of Berbers. In Genk is het nog slechter: daar spreekt nog 60% van de kleuters thuis Nederlands. Als het zo doorgaat blijven de Nederlandstaligen straks nog een kleine meerderheid in Vlaanderen, en dat kunnen we echt niet hebben.

mali-crowd
Aan de Europese Commissie zal het alvast niet liggen. Commissaris Barrot stelt volgende jaar 90 miljoen euro ter beschikking om in diverse verre landen asielcentra van de Europese Unie in te richten - met de bedoeling om de instroom naar Europa te vergemakkelijken. De EU zal de Europese landen helpen met hun "asielplicht" want "Europa moet een humanitair voorbeeld zijn voor heel de wereld". Mensen helpen in hun eigen land of op hun eigen continent is nu blijkbaar ook al racistisch. Barrot voegt daar we aan toe dat deze massale nieuwe immigratiestroom moet gepaard gaan met harde maatregelen tegen illegale immigratie - maar dat mag U gerust als een grapje beschouwen, bestemd om ongeruste kiezers in slaap te wiegen. Trouwens, kiezers? Als nù reeds 55% van de kleuters in Antwerpen thuis geen Nederlands spreekt, wie zijn dan straks "de kiezers"?

10:43 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Goed nieuws voor de MELOENEN !!!!! Wie zei daar , dat we de klok niet kunnen terugdraaien ? Dikke zever , want , goed nieuws voor de MELOENEN ! Binnenkort zitten "we" zelfs terug in het stenen tijdperk ! Alléé "we" bij wijze van spreken hé ! Want "we" zijn binnenkort allemaal vervangen . Dan lopen hier ook geen racisten meer rond! Zeg nu zelf , al die verschillende "gekleurde" volkeren , die elkaar dan afmaken op onze vroegere Vlaamse bodem ('t woordje bodem is toch nog niet verboden hoop ik Mr. De Witte) , dat zijn toch geen racisten ! Racist ben je alléén als je blank bent , nietwaar Monseigneur De Witte van de hoogverheven GEDAPO ??? (hoe hoger verheven , hoe dieper je kan vallen Monseigneur) En tegen de Vlamingen die nu aan de klaagmuur staan , zeg ik : 85% van jullie moet eens GOED in de spiegel kijken , dan zien jullie wie er verantwoordelijk is voor alle ellende in Vlaanderen , en wie er voor 'n stuk verantwoordelijk is voor de ellende in europa ! Want wie kiest al decennia lang , voor die bende HERSENDODE MISDADIGERS van de zelfbenoemde democratische partijen , die alleen maar tot leven komen , als ze in de vetpotten kunnen graaien ! Juist , U beste spiegelkijker , goed geraden ! Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 08-09-09

De commentaren zijn gesloten.