03-06-09

Dossier geseponeerd, België gered.

islam
Juicht Belgen, juicht. De Brusselse procureur des Konings heeft beslist zich geen moer aan te trekken van de vernietigende bevindingen van het "Comité P" over het (PS en Franstalig) politiegeweld tegen Vlaams Belang-manifestanten op 11 september 2007. U herinnert zich nog wel dat we toen met een paar honderd mensen vreedzaam en rustig en zonder het verkeer te storen bijeenstonden aan het Schumanplein te Brussel toen de Naamse en Luikse in politie-uniform gestoken huurlingen van de Brusselse PS-burgemeester als wildemannen begonnen op ons los te slaan. Het Comité-P maakte daarover onlangs een vernietigend verslag bekend; vernietigend voor de PS-burgemeester en zijn sinistere vazal die zich hoofdcommissaris noemt; vernietigend voor de nauwelijks bestaande coördinatie van de ordetroepen, vernietigend voor het feit dat men opzettelijk verkoos Franstalige politiemensen op ons los te laten, vernietigend voor de slechte behandeling van vele arrestanten tijdens de aanhouding en later in de cel. Ik kan er trouwens over meespreken.

islam2
De Brusselse procureur echter moet aan zijn carrière denken. Ik ontving recent een briefje waarin hij kortweg meedeelt onze klachten te seponeren - zonder ook maar één zinnetje van motivering. Zelfs geen "de pot op, sale flamin". Er zijn nog goede Belgen.

justitia
En zeggen dat het gerecht al drie jaar werkt om mij te laten veroordelen voor een paar zinnen, niet eens door mij geschreven, in een lokaal partijblaadje; dat daarvoor mijn parlementaire onschendbaarheid werd opgeheven en dat men mijn politieke rechten daarvoor wil afnemen. Vrouwe Justitia...

21:33 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Verantwoordelijkheid Als die agenten inderdaad uit Luik en Namen kwamen,
dan was de toenmalige minister van binnenlandse
zaken De (K)Wael , minstens even verantwoordelijk voor die schandalige feiten.
Vriendelijke groeten,
Bruver

Gepost door: Bruver | 04-06-09

Carrière Trek het je niet aan erevoorzitter , binnenkort kan dat brussels stuk onbenul toch naar z'n carrière fluiten . Nog enkele jaartjes geduld en de sjaria word in brussel ingevoerd !!!!! Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 10-06-09

De commentaren zijn gesloten.