02-06-09

Royal Astrid verwacht ons!

kortrijk 2Zo gaan we dus met veel vertrouwen de laatste campagnedagen in. Gisteren was provinciale actiedag en staken we met een Brugse kernploeg (dank U Agnes, An, Dominiek en Tine!) een pak andere afdelingen - Kortrijk, Kemmel, Diksmuide, Zeebrugge... - een handje toe.

Overal schitterend ontvangen, hard gewerkt, heel veel goede reacties. Ook de komende dagen zijn we nog her en der op pad, om dan zaterdag af te sluiten in Hasselt en Scherpenheuvel. Op die laatste locatie branden we zeker ook een kaarske.

In West-Vlaanderen organiseren we volgende donderdag ook de laatste grote meeting van de campagne:

Donderdag 4 juni om 20u, hotel "Royal Astrid", Wellingtonstraat 1 te Oostende

Allen daarheen!

mrm
Dezelfde dag is Marie-Rose te gast op TV1 omstreeks 22u, maar dat mag U niet beletten naar Oostende te komen. We voorzien immers dat onze meeting tijdig afsluit én verzorgen TV in de hotelbar om voor Marie-Rose te supporteren.

P.S. En ere wie ere toekomt. Deze provinciale meeting is het werk van senator Yves Buysse, lijstduwer bij de opvolgers op de lijst voor het Vlaams Parlement. We hebben hem in de campagne niet veel gezien, en dan al zeker niet om zijn persoonlijke propaganda te verzorgen. Yves is immers de duivel-doet-al van de nationale verkiezingscel, verantwoordelijk voor het hele administratieve verloop. Een hoop werk en rompslomp en kopzorgen, zelden een "dankuwel". Maar we denken aan hem in het stemhokje, beloofd! 

yves
  

19:24 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Lange leve Yves!

Gepost door: Emma de Supernanny | 02-06-09

De titel was toch efkes schrikken !

Gepost door: Nico | 02-06-09

En dat allemaal MET rugpijn. Chapeau! Een mens zou er zowaar een Rodenbach op klinken.

Gepost door: Reimond | 04-06-09

De commentaren zijn gesloten.