20-05-09

Niet alles is kommer en kwel.

Het valt al mee dat deze blog niet is opgenomen in de "Obarometer" van de krant De Standaard, anders had ik nu wel héél slechte punten gekregen: al een week geen nieuw stukje, dat verdient een pak rammel. Waarvan akte.

Vandaag in "Terzake O9" vernomen - wie zou aan een VRT-peiling durven twijfelen? - dat ik een nogal onaangename mens ben, onverdraagzaam en zo en zelfs arrogant. Mensen zouden ook niet erg geneigd zijn om met mij een pint te drinken.

familiedaggentklein2

Gelukkig was daar een paar dagen geleden op campagne in Gent nog deze finaliste-miss die best wel met mij een glas wou drinken. Mijn dankbare stem heeft ze!

23:49 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

wel dik op uwe neus gehad :) LOL!

Gepost door: wim | 21-05-09

Pint drinken Beste Frank , al ben ik al een "beetje" oud , ik wil gerust met u een pint gaan drinken maar dan liefst zonder Kathleen Cools . Vera

Gepost door: Vera | 21-05-09

Schuune madam (op zijn Gents) !

Sterke prestatie van u in Terzake trouwens.
Hoe die multicul pipo's het nog altijd over verrijking durven hebben...

Geloven in eigen waanbeelden heet zoiets zeker.

Gepost door: nico | 21-05-09

Foei , foei , foei ! Beste erevoorzitter , 'n hele ganse week geen nieuw stukje op Uw weblog .....foei , foei , foei ! In deze drukke periode begrijp ik dat hoor . Uw zonden zijn bij deze vergeven ! Maar .....'n ganse week bij het bezoeken van Uw weblog , kreeg ik telkens eerst die twee voze radijskoppen te zien , van Führer Guy en z'n Eva Braun . Of ik U "dat" vergeef , moet ik nog eens over nadenken ! (grapje) Na 'n week is die kommer en kwel gelukkig voorbij .....oef ! Samen op de foto met die Miss , dat is niet mis . Het moet gezegd worden , Je hebt 'n veel betere smaak dan Führer Guy ! Dan die BRT peiling , soms weet ik niet of ik met dat BRT geleuter moet lachen of wenen . Als ik goed geïnformeerd ben , kreeg Stan Laurel Vandenbroucke ook het etiket "arrogant" opgeplakt , in zijn geval trouwens terecht ! En heu , als Je ooit in Salobreña (Spanje) verzeild geraakt , laat het me weten , dan kunnen we samen 'n goei pint drinken , zo is dat BRT gezwam ook meteen ontkracht ! Tenminste , als ik Vlaamsbelanger zijnde , voor die BRT poco's als "mens" in aanmerking kom ! Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 21-05-09

zelfkennis Ik zie dat je zelfkennis hebt .
En ook het "negatieve" is positief .
Anders was je niet wie je nu bent .
En ja, je zal waarschijnlijk niet de meest prettige persoon zijn om mee op te trekken .
Maar wat maakt het uit ?
Anders kon je niet zo arrogant zijn :-)

Dat weekje niets, dat zijn slechte punten .

Gepost door: Siberx | 21-05-09

Erevoorzitter, wat die peiling betreft : naar het schijnt hebt gij ook horens en een staart ?

Wat die foto betreft : hoe doet gij dit toch altijd ?

Wat die pint betreft : ik heb me laten vertellen dat
u een whiskykenner bent. Dus een glas whisky
wil ik gerust met u wel eens drinken.
Dan weet ik dat het goeie zal zijn.
Vriendelijke groeten,
Bruver

Gepost door: Bruver | 22-05-09

Peiling? Ik vraag mij af waar ze hun info halen.

Ik vond dat 'zelfs' Kathleen Cools je niet echt ongenegen was.

Die gast van het venijnige minipartijtje SLP (of LSD?)had duidelijk zijn fans meegebracht. Jammer dat ze u niet lieten uitleggen waarom we in Brussel ook Franstalige pamfletten uitdelen.

Ik zal er in ieder geval morgen iets over schrijven op mijn blog (na de campagne op de markt van Borgerocco).

Het toppunt zijn ook altijd hun cliché-reacties. Wij staan aan de kant te roepen en bieden geen oplossingen.

Ons horen ze tenminste nog 'roepen', hen horen we, behalve hun propagandaslogans, helemaal niet. En bovendien verlangen ze van ons oplossingen voor de problemen die zij zelf gecreëerd hebben.

Geven we oplossingen, dan zijn we racisten, asocialen, nazi's en fascisten, dus blijven ze maar verder aanmodderen en stijgt ondertussen het aantal criminelen, drugdealers, zelfmoorden, asielzoeker, illegalen en de moslimpopulatie. Arme mensen worden armer en rijke rijker en ons land zakt steeds dieper op de lijst van de meest welvarende landen.

En ons imago naar het buitenland toe, staat al helemaal achteraan. Zelfs na enkele Afrikaanse landen zoals Liberia en nog enkele andere prachtvoorbeelden van democratie en goed bestuur.

Gepost door: Janice | 22-05-09

Jongeheer. Ik wil ook wel eens iets gaan drinken met jou, want ik heb nog een heleboel vragen over de toch wel beste partij (Vlaams Belang).
En als je wil vraag ik Daymara wel mee ;-) .

Groetjes, Kevin.

Gepost door: Kevin Vercauteren | 28-05-09

De commentaren zijn gesloten.