05-05-09

Beslissende jaren

De voorbije dagen waren bijzonder druk, en dan durft deze bescheiden blog daar wel eens het slachtoffer van worden... Mijn verontschuldigingen aan de trouwe bezoekers!

IMG_7830

Maar er waren mooie dagen bij! Op vrijdag 1 mei vele duizenden enthousiaste Vlaams Belangers bij mekaar voor een groot politiek familiefeest aan de Antwerpse kaaien. En vorige zondag, voor mij na "de zevende dag",  op initiatief van het KVHV ook al een paar duizend overwegend jonge Vlamingen met leeuwenvlaggen en radicale leuzen door Brussel, dat was lang geleden en het deed deugd aan het hart.

Maar het is niet allemaal goed nieuws. In Nederland (waar tegenwoordig veel minder verstikkende politieke correctheid heerst dan bij ons) verscheen vorige maandag een rapport van het Rotterdamse COS, het Centrum voor Onderzoek en Statistiek. Daaruit blijkt dat uiterlijk in 2012 de meerderheid van de inwoners van Rotterdam uit "allochtonen" zal bestaan.

(Voor alle duidelijkheid: het COS rekent tot allochtonen: mensen waarvan ten minste één ouder in het niet-Westerse buitenland is geboren. Tot de categorie niet-Westers behoren allochtonen uit Turkije, Afrika, Latijns-Amerika en Azië met uitzondering van Indonesië en Japan. In deze statistiek zijn dus heel dikwijls NIET de mensen van tweede, derde en zelfs vierde generatie gerekend...)

In 1990 was 60% van de Rotterdammers autochtoon, vandaag is nog maar 52% van de Rotterdammers geboren met een Nederlands paspoort. Na de Nederlanders zijn de Surinamers in de stad de grootste etnische groep, gevolgd door de Antillianen en Marokkanen. Rotterdam telt nu 30% meer Antillianen en 26% meer Marokkanen dan tien jaar geleden.

In de leeftijdscategorie nul tot veertien jaar is vandaag reeds 62% allochtoon...

Deze cijfers voor Rotterdam bevestigen enkel wat we zelf weten en zelf aan de lijve ondervinden, onder meer in Brussel. Het immigratieprobleem groeit ons boven het hoofd en dit kan niet anders dan zeer slecht aflopen. Het is wettelijk verboden een verband te leggen tussen immigratie en criminaliteit - maar ik stel toch maar vast dat nog niet zo lang geleden buschauffeurs niet bang waren om in hun bus te stappen, of politieagenten niet bang om op patrouille te trekken. Het verband legt U zelf maar, naar eigen Godsvrucht en vermogen.

En het gaat trouwens niet enkel om criminaliteit. Vanzelfsprekend zijn ook de meeste niet-Europese immigranten geen boeven. Het zijn wel mensen die terechtkomen in een continent met kort geleden 20 miljoen werk´lozen, vandaag allicht al dichter bij de 25 miljoen werklozen. Het zijn wel mensen met een eigen cultuur, eigen gewoonten, een eigen arbeidsethiek, een eigen kijk op man-vrouw verhoudingen, een eigen godsdienst - en die eigenheid botst zeer dikwijls met wat wij daarover denken. Wanneer die vreemdelingen een meerderheid worden breekt ook de tijd aan dat wij ons moeten aanpassen aan hen en dat de basisregels van onze beschaving verpulverd worden.

Wat zegt Verhofstadt ook al weer? "Identiteit bestaat niet". Wat zegt Jean-Marie Dedecker? "Ik ben grote voorstander van meer immigratie en open grenzen."

niqaab
En wat zegde Paul-Henri Spaak destijds? "Nous avons peur!".

In elk geval zullen de komende decennia beslissende jaren worden.

17:52 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik zeg het al jaren dat we eerst de grote steden gaan verliezen.
Op "den buiten" hadden (en hebben) ze dat nog niet echt door soms.
Als naar de stad gaan beperkt blijft tot de winkelstraten krijg je een vertekend beeld van de werkelijke toestand.

Gepost door: nico | 05-05-09

Avondland Elke dag mis ik het Avondland , waar het 50 jaar geleden aangenaam vertoeven was ! Elke dag vervloek ik die linkse , progressieve , kaviaarvretende , opgeblazen pocokikkers die ons Avondland in de afgrond hebben gestort ! Elke dag denk ik , mijn tijd zal het nog wel duren , maar welke ellende gaan mijn kinderen tegemoet en mijn kleinkinderen , daar mag ik helemaal niet aan denken ! Elke dag denk ik , het is uiteindelijk de meerderheid van het kiesvee die deze ellende heeft mogelijk gemaakt en blijft tolereren tot in het oneindige en tot in het absurde ! Elke dag denk ik , de meerderheid van het kiesvee is het eigenlijk niet waard , dat prachtige , strijdbare mensen zoals die van het Vlaams Belang hun nek voor hen blijven uitsteken !!! Elke dag denk ik , alleen Vlaamsbelangers kunnen het tij nog keren , hopelijk krijgen we nog op tijd genoeg aanhang ! Erevoorzitter , het is geen vijf voor twaalf , maar kwart na één , ik vrees dat we 'n tijdscapsule zullen nodig hebben ! Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 05-05-09

Vandaag op Canvas Walloniëkenner en ex-journalist van De Standaard Guido Fonteyn kwam uitleggen dat Franstalige Brusselaars niet zo happig zijn op hun taalgenoten in het Zuiden, die ze maar 'nietsnutten' vinden.
Guido Fonteyn vertelde ook nog dat Brussel 40% allochtone jongeren heeft die daar maar wat 'rondlopen' en verder niets doen.

Hoelang zullen we dat nog volhouden in dit land? Om niet te zeggen 'tolereren'?

Moeten wij er zo maar bijstaan en toezien hoe Europa binnen afzienbare tijd economisch en cultureel terug naar de middeleeuwen wordt gecatapulteerd?

Toch klinkt er af en toe een hoopvol geluid vanuit de islamitische wereld, zoals o.a. dit hier, ook daar begrijpt een enkeling dat ze zonder ons niet verder kunnen:


Gepost door: Janice | 06-05-09

De commentaren zijn gesloten.