03-04-09

Ik ben ongerust.

jobs

De cijfers spreken boekdelen.

Tussen 1990 en 2008 werden er bijna 600.000 "nieuwe Belgen" gecreëerd (585.549 om precies te zijn), de meesten dankzij de snel-Belg-wet.

In 2007 telde België niet minder dan 110.000 NIEUWE immigranten, een absoluut record, heel dikwijls via het systeem van de "gezinshereniging". Ter vergelijking, Brugge met alle randgemeenten(naar het getal derde grootste stad van Vlaanderen) telt een kleine 120.000 inwoners. Er is dus een stad als Brugge nodig (huizen, straten, scholen, ziekenhuizen, openbaar vervoer, OCMW's) om die nieuwe immigranten van één jaar op te vangen. En dat in één van de drukst bevolkte landen ter wereld.

Dat cijfer van 110.000 nieuwe immigranten in 2007 wordt door onze vrienden van de Gedachtenpolitie (Centrum voor gelijke kansen) betwist. Het zouden er namelijk nog veel meer zijn! In deze statistiek zijn immers de vele duizenden asielzoekers (en uiteraard de illegalen) NIET inbegrepen.

Volgens de RVA telde België in 2008 ongeveer 658.000 volledig vergoede werklozen. Er circuleren op dit ogenblik schattingen dat het aantal werklozen met 100.000 zou toenemen tegen het einde van dit jaar.

Op het Vlaams Belang na pleiten àlle partijen voor nieuwe immigratie, ook Europees georganiseerd via het systeem van de "blue cards". In principe zou dat over goed opgeleide mensen gaan, maar dat principe (van "brain drain" ten nadele van armere landen trouwens) wordt nu al compleet op de helling gezet. En zelfs mocht het zo zijn, denkt U dat die goed opgeleide mensen niet van de gezinshereniging zullen gebruik maken? En waarvoor dienen de immigratie-centra van de Europese Unie in landen zoals Mali?

De toetredingsonderhandelingen EU-Turkije gaan gewoon door, hoewel Turkije eigenlijk aan geen enkel criterium voldoet. Merkel en Sarkozy hebben zich mede laten verkiezen op basis van hun verzet tegen die toetreding, maar in de praktijk doen ze niets. Naar schatting tegen 2025 telt Turkije een kleine 100 miljoen inwoners, straks allemaal genietend van het "vrij verkeer" naar de landen van melk en honing.

En inmiddels zijn er in dit land geen reserves opgebouwd en torsen we een staatsschuld van ongeveer 326 miljard euro, hetzij meer dan 30.000 euro per inwoner.

Ik ben ongerust, en meer dan een klein beetje.

12:40 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dom Zo zien we voor de zoveelste keer hoe DOM de zogenaamde INTELLIGENTE mensen zijn die ons besturen , ze worden enkel in domheid overtroffen door het tamme kiesvee dat hen telkens terug aan de macht brengt !!! Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 03-04-09

Geen wonder, als je naar 'Man bijt hond' kijkt, zegt dat wel al voldoende zeker?

Gepost door: Janice | 27-04-09

De commentaren zijn gesloten.