26-03-09

De Euroleugens, zoveelste aflevering.

pinnochio
Hans-Gerd Poettering, tot juli nog voorzitter van het Europees Parlement, heeft het hem weer eens gelapt - de man is echt van slechte wil. Deze keer had hij het over het Tjechische uitstel van ratificatie van het Verdrag van Lissabon: " I cannot imagine that the Czech people, these 10 million people... are going at the end of the day to stand against the 490 other million citizens of the European Union... We have a historic responsability to see this through." Vrij vertaald: "Ik kan me niet voorstellen dat het Tjechische volk, 10 miljoen mensen, uiteindelijk in de weg zouden staan van de wil van de 490 miljoen andere Europese burgers... Wij hebben een historische plicht om ermee door te gaan."

Het is niet de eerste keer dat de vriendelijke maar ruggengraatloze Poettering - de man is trouwens letterlijk bang van de socialistische big Euroboss Schultz - met de waarheid een loopje neemt. Toen de Tjechische president Klaus enkele weken geleden de geschokte Europarlementsleden enkele waarheden verkondigde had Poettering het in zijn antwoord ook al over die "wil van 500 miljoen Europeanen". Wat een onzin. Poettering weet zeer goed dat hun Eurocratenproject, Verdrag van Lissabon of Europese Grondwet of hoeveel namen het ook nog moge krijgen, helemaal niet gesteund wordt door de Europese burgers. Integendeel. Sarkozy verklaarde meermaals letterlijk een volksraadpleging in Frankrijk niet eens te overwegen omdat de (negatieve) uitslag al bij voorbaat vaststond. In Groot-Brittannië tonen peilingen een 70% meerderheid tégen. In Vlaanderen durft men zéker geen referendum aan. In Ierland was er een massale meerderheid tégen, en ga zo maar door.

Het is hier reeds meermaals gezegd: dit Europa verdraagt geen democratie. Dit is een project van zelfbenoemde elites die zich mijlenver boven het gewone volk verheven achten. "Zij weten wat goed is voor het volk, maar jammer genoeg is dat volk te dom om er zelf voor te kiezen."

En tussen haakjes. Als de Eurocraten nog eens tekeer gaan tegen de "belastingparadijzen" als Luxemburg, vraag dan eens waarom zij voor zichzelf zo'n belastingparadijs (BTW-vrijstellingen, extreem lage loonbelastingen...) hebben georganiseerd op kosten van Jan Publiek? En wanneer worden de misbruiken van dàt belastingparadijs opgedoekt?

P.S. De komende dagen op deze blog: interessante weetjes in de studie van het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding (kortweg Gedachtenpolitie) CGKR
; de nieuwe partij van mijn Franse kameraad Carl Lang carl
; waarom ik de BNP ondanks alles veel succes toewens BNP; en misschien ook een woordje over de lotgevallen van de onbetwiste koning van de betwiste facturen, serieleugenaar Jurgen V€rstr€penverstrepencor. Graag tot morgen!

16:07 Gepost door Frank Vanhecke in Europa | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dom ? Wij ? Wij zijn niet dom .
Waarover gaat het ?

Gepost door: Siberx | 26-03-09

Beste Frank ik hoop dat ze die Jurgen Verstrepen op sterk water zetten men een groot deksel er op.

Gepost door: verherstraeten | 26-03-09

De commentaren zijn gesloten.