06-03-09

Zondag congres!

MerelbekeDe lezers van deze bescheiden blog zullen het mij hopelijk vergeven dat er hier de voorbije 2 dagen "gestaakt" werd. Geen slechte wil vanzelfsprekend, enkel veel werk en te weinig tijd. Bovendien komt ons Europees Congres van volgende zondag eraan en daar komt ook heel wat bij kijken.

De voorbije dagen waren we in Willebroek en Vilvoorde met onze "Eurotoer". We doen die toer van Vlaanderen natuurlijk in de eerste plaats om onze eigen kaders en militanten warm te maken voor onze Europese verkiezingscampagne - in het verleden altijd een beetje weggedrumd tussen de campagnes voor de andere parlementen. En dat lukt aardig, heb ik de indruk. We gaan ons de komende maanden meer en meer profileren als de énige euro-kritische partij in Vlaanderen, de enige partij ook die zich met hand verzet tegen de toetreding van Turkije tot de Europese Unie.

We zullen ook van de campagne gebruik maken om minstens een flink stuk van de eenzijdige euro-propaganda van zowat alle media in Vlaanderen te ontkrachten.

Wist U bijvoorbeeld dat....

- de Europese Rekenkamer de voorbije twaalf jaren geen énkele keer een begroting van de Europese Unie heeft willen goedkeuren, wegens te veel onregelmatigheden en te weinig controle op de besteding van de fondsen?

- de Franse oud-president Giscard d'Estaing zegde dat het tijdens de Franse volksraadpleging over de Europese Grondwet een enorme blunder geweest was dat de Franse kiezers de tekst van die Grondwet hadden mogen inkijken?

- de Duitse Euro-commissaris Verheugen stelt dat zelfs de commissarissen (de "Europese regering") niet meer in staat zijn om hun ambtenarenapparaat politiek onder controle te houden en dat 80 tot 90% van de arbeidstijd in de Commissie opgaat aan "interne coördinatie.... een groot deel van onze tijd besteden we aan het oplossen van problemen die niet eens zouden bestaan mochten wij niet bestaan"?

Europa - wie het dossier kent rijzen de haren ten berge. Wordt vervolgd!

11:13 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Er zal veel volk zijn zondag.
De regime-media zullen er wel weer zo goed als niks van vermelden.
Die houden hun alleen bezig met het bestellen van peilingen in sovjet stijl.

Gepost door: Nico | 07-03-09

hopelijk stuurt Vlaanderen "duidelijke" eensgezinde vlamingen naar die praatbarak, best zou zijn een gans bataljon dat aan de juiste kant van het koord trekt. De winter is voorbij, de lente treedt in, met frisse bloemen en sterke stengels...het is HUN Europa

Gepost door: uilenspiegel | 07-03-09

De commentaren zijn gesloten.