01-03-09

Enkele afspraken

affiche europa Deze week de laatste rechte lijn naar het "Europa, laat het volk beslissen!"-congres van volgende zondag 8 maart.

Nog heel wat werk te verrichten, in de eerste plaats door alle mensen die achter de schermen alles in goede banen leiden. Nog even en we kunnen uitpakken met het euro-programma van de énige echt euro-kritische partij in Vlaanderen. Het congres wordt in elk geval het echte startschot van de verkiezingscampagne van Vlaams Belang; op 8 maart start immers ook de zogenaamde "sperperiode". Het wordt ook een weerzien met Marie-Rose Morel die bevestigt ons in Gent "in levende lijve" te zullen toespreken. Niet te missen.

En in afwachting ook nog een paar haltes van de "Vlaanderen in Europa" toer:

- woensdag 4 maart om 20u in Auditorium CC De Ster, Torenstraat 6 te Willebroek

- donderdag 5 maart om 20u, CC Bolwerk, Bolwerkstraat 17 te Vilvoorde 

Op het programma nog steeds film, panelgesprek, korte toespraken, een afwisselend geheel met Philip Claeys, Koen Dillen, boodschap van Marie-Rose en mezelf als afsluiter. Welkom in Willebroek en Vilvoorde - en vooral: tot in Gent!

20:39 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Geldstromen. Gelezen op internet (ELSEVIER) Zwakke lidstaten moeten eigen zaken regelen. Het plan waarmee Hongarije naar de lunchtop kwam , was iets te veel van het goede. Zomaar een noodfonds van 160 tot 190 miljard euro instellen , is te gemakkelijk. De belastingbetalers in het westen zouden het niet pikken. De lidstaten zullen eerst moeten tonen dat ze ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Tiens tiens , maar in Vlaanderen mogen er geen vragen gesteld worden over de jaarlijkse diefstal van bijna 13 miljard euro , want dan zijn we volgens Di Rupo "AVARE". Als het van mij afhangt , stoppen met die diefstal ten gunste van walenland en PS , en alles wat reeds van Vlaanderen gestolen is , terugeisen , BASTA !!!!! Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 02-03-09

De commentaren zijn gesloten.