23-02-09

Euro-apartheid: we zijn het beu!

eurocongresDe "Eurotoer" van de Vlaams Belang-Europarlementsleden heeft inmiddels zijn eerste drie haltes achter de rug (Hasselt, Nieuwpoort, Brugge) en ik geloof oprecht dat we van een succes mogen spreken. De opkomst was zelfs in deze vakantieperiode telkens meer dan behoorlijk en de formule slaat blijkbaar aan - het is eens wat anders dan de klassieke meeting met de al even klassieke sprekers. De drie mannen van de eurotoer zullen trouwens ridderlijk en graag erkennen dat het meeste applaus telkens gaat naar de beklijvende video-boodschap van Marie-Rose.

Het is mij deze dagen bijzonder opgevallen hoeveel enthousiasme er bij onze kaders en militanten is om bij de komende verkiezingen ook de "Europese" dossiers in de kijker te zetten. Het publiek in Vlaanderen wordt gelukkig steeds eurokritischer, is niet te vinden voor de toetreding van een land als Turkije, stelt zich steeds meer vragen over het smossen met geld door de diverse Europese instellingen en beseft dat "Europa" bijzonder ondemocratisch tewerk gaat. Die gevoelens zijn minstens latent zeer breed verspreid in de Vlaamse publieke opinie - het is onze taak om dat eurokritische buikgevoel nu politiek te kanaliseren.

We moeten daarbij zoveel mogelijk het profitariaat en de leugens van de Europese nomenklatura aan de kaak stellen.

In Brussel vertoeven inmiddels vele duizenden Europse ambtenaren van diverse Europese instellingen. Zij zijn uiteraard mensen zoals alle andere mensen, maar zij behoren tot een gepriviligieerde groep die lonen, belastingvrijstellingen en andere voordelen geniet waar gewone mensen slechts kunnen van dromen. Zij beschouwen zichzelf dikwijls als een soort voorpost van de ideale multiculturele maatschappij, maar in werkelijkheid installeren zij zichzelf in een systeem dat we enkel als "apartheid" kunnen omschrijven, compleet met een eigen wijk en eigen scholen. Die wijk en die scholen krijgen hoe langer hoe meer politiebescherming en massale privé-bewaking, want men wil zich natuurlijk wél afschermen tegen de échte "geneugten" van de multiculturele maatschappij die men aan de rest van de samenleving nochtans opdringt.

In dezelfde geest van apartheid past ook het plan om (met EU-belastinggeld, wat dacht U) massaal te investeren in een nieuwe reuze fitness- en wellnessclub in Brussel, enkel voorbehouden voor de werknemers van de Europese instellingen. Kostprijs voorlopig geraamd op een kleine 10 miljoen euro. Het plan is al enkele jaren oud (toen was "maar" de helft van dat budget voorzien), maar wordt nu vanonder het stof gehaald.

Het is die hypocrisie die mij van heel dat officiële Europese gedoe nog het meeste stoort. De hypocrisie van Eurocraten die zich tot enige democraten uitroepen maar die ervoor zorgen dat het volk zich nooit over hun politiek mag uitspreken. De hypocrisie van Eurocraten die de open grenzen en nog grotere immigratie prediken, maar die voor zichzelf een (soms letterlijk) met politie en prikkeldraad omgeven veilige apartheids-thuis organiseren.

Op zondag 8 maart organiseren ons "Europa, laat het volk beslissen!"- congres in Gent. Vanaf die dag heeft Vlaanderen de manifest en bewust eurokritische partij die dit land nodig heeft.

P.S. Een dikke proficiat trouwens aan de mensen "achter de schermen" van onze Europa-toer: Ludo Leen die enkele schitterende filmpjes maakte, Tom van den Troost die voor de videoboodschappen van Marie-Rose zorgt, duivel-doet-al en moderator Rob Verreycken, Tine en Dirk voor de propagandastand en last but not least John en Jan voor de feilloze technische ondersteuning. Zoals meestal gaan de parlementsleden met de pluimen lopen maar worden de échte bergen werk door anderen verzet...

18:08 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dringend gevraagd ! Dringend gevraagd voor onmiddellijke indiensttreding : drakendoder voor het ombrengen van 'n Europese en 'n belgische veelkoppige draak ! VERLONING : Eeuwige dankbaarheid van het Europese en Vlaamse volk !!! En als niet te versmaden "Bonus " drie bezen van MARIE-ROSE !

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 23-02-09

De commentaren zijn gesloten.