14-02-09

Jean-Luc verveelt zich graag!

Er zijn van die zaken die weinig commentaar behoeven.

jeanluc_dehaene

De niets-partij CD&V heeft haar lijsttrekker bevestigd voor de komende Europese verkiezingen: het wordt opnieuw Jean-Luc Dehaene, een man die alvast door niemand van enige Vlaamse reflex zal beschuldigd worden. Maar dit geheel terzijde, want in deze past Dehaene tenslotte perfect bij de rest van de huidige CD&V-top.

Maar Jean-Luc gaat dus opnieuw voor 5 jaar naar het Europees Parlement. Wat denkt hij daar zelf over? We laten hem het woord:

"Ik moet eerlijk toegeven dat ik me verveel in het Europees Parlement. Ik ben er voor de partij naartoe gegaan, niet voor mezelf... Ik heb mijn tijd gehad. Ik heb geen zin meer om te investeren in kennis van technische dossiers. Ik blijf er zetelen voor de partij maar op termijn zou ik het willen afbouwen."

(De Morgen, 29 juli 2006)

Hoe hard kan politiek zijn? Ten dienste van zijn partij gaat Jean-Luc opnieuw voor de volle vijf jaar verveling. Schoon. Hoed af voor die man!

14:32 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dat is pas gemotiveerd zijn!? Die Belgische politiek blijft me verbazen.

Gepost door: patrick | 14-02-09

Minachting voor het plebs Het feit dat "windbuil" dehaene zoiets openlijk durft ventileren , getuigd van de " EXTREME " minachting die zijn soort heeft voor het " PLEBS " !!! Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 16-02-09

De commentaren zijn gesloten.