13-02-09

Vechten voor vrije meningsuiting.

schapen

Geert Wilders heeft gelijk: de Britse premie Gordon Brown is de grootste lafaard van Europa. Jammer genoeg is dat geen unieke prestatie. Hij deelt zijn toppositie van lafaard met een flink deel van de rest van de politieke "elites" in alle landen van Europa.

Een voorbeeld. Tijdens zijn presidentiële verkiezingscampagne in Frankrijk beloofde kandidaat Nicolas Sarkozy de kiezers dat hij zich zou verzetten tegen de toetredingsonderhandelingen van Turkije tot de Europese Unie. Eens verkozen echter past hij zijn standpunt aan: de onderhandelingen waren al bezig voor hij president werd, of voor Frankrijk tijdelijk voorzitter van de Europese Raad werd, en dus doet hij of zijn neus bloedt. En gaan de EU-toetredingsonderhandelingen met die niet-Europese islamitische staat van straks 100 miljoen inwoners doodleuk verder.

Dat islam-criticus Geert Wilders Groot-Brittannië niet binnenmocht - terwijl dat land zoals men weet overspoeld wordt door islamisten die zoveel ze willen mogen betogen in Londen en elders - is een beschamend spektakel voor het hele "Vrije Westen". Het moet vele ogen doen opengaan, letterlijk voor het te laat is.20britain_600

Ook in eigen land mogen wij ondanks processen en veroordelingen en vervolgingen niet één stap meer achteruit zetten. Het is nu genoeg geweest met de terreur van de politieke correctheid.

P.S. Zopas bedeelden wij in heel West-Vlaanderen 500.000 exemplaren van een landkaart van Europa-zonder-Turkije (zie illustratie). Wie nog een exemplaar wil geeft maar een seintje. Of beter nog: komt naar ons congres op 8 maart, waar ze ter beschikking liggen.

15:46 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Soms Soms pint men zich vast op een mogelijkheid, zodat een andere mogelijkheid ons ontgaat .
Niet de Turkse toetreding zal ons noodzakelijk de das om doen .
Maar de samenhorigheid komt in het gevaar .
En dat vindt ik mogelijk terug in uw postje .

Gepost door: Siberx | 13-02-09

POCO TERREUR Hoe kunnen we de poco terreur een halt toeroepen in Europa ? Hoe kunnen we de Europeanen een gevoel van eigenwaarde (terug)geven ? Misschien moet elke Europeaan "DE KRACHT VAN DE REDE" van "Oriana Fallaci" eens lezen !!! Een vrouw die oneindig veel moediger was dan alle Europese "BROEKSCH..TERS" samen !!! Hopelijk gaan er dan vele oogjes open ! Zou onze partij de motor binnen Europa kunnen worden,die het lezen van deze DAME promoot ????? Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 14-02-09

Geweldig pamfletje met die schapen ,die gaan
we toch uitdelen he!
Vlaams belang boven!

Gepost door: g d | 16-02-09

De commentaren zijn gesloten.