11-02-09

Allen daarheen!

eurocongres

Zoals eerder gezegd starten wij binnenkort de "Vlaanderen in Europa"-toer. Uw ploeg van de Europese Fractie (Philip Claeys, Koen Dillen en uw dienaar - een ventenclubje dat gelukkig op de charmante steun van lijstduwster Marie-Rose Morel mag rekenen - Marie-Rose zal er bij zijn telkens wanneer haar gezondheid het toelaat) reist het land rond met een programma dat op een onderhoudende wijze de Vlaams Belang-afdelingen en militanten warm maakt voor de euroverkiezingscampagne die binnenkort start. In petto: enkele splinternieuwe filmreportages, panelgesprek, korte toespraken, vragenronde, verdeling van eerste campagnemateriaal, kennismaking met de lokale kandidaten op de Europese lijst.

De eerste afspraken:

- vrijdag 20 februari, 19u30 cultureel centrum Hasselt

- zaterdag 21 februari, 20u, Stadspaviljoen, Kaai 53, Nieuwpoort

- zondag 22 februari, 11u, zaal Van Volden, Boeveriestraat, Brugge

De dagen nadien komen we nog in Gent (Merelbeke), Waregem, Willebroek, Vilvoorde, Leuven, Dendermonde, Sint-Pieters Leeuw...en we hebben jammer genoeg talrijke andere aanvragen moeten weigeren. Maar er volgt uiteraard nog het congres te Gent op zondag 8 maart!

We laten deze keer de Europese verkiezingen niet zomaar een "aanhangsel" van de verkiezingen voor het Vlaams Parlement worden. We hebben een sterke lijst, we hebben een sterk programma, we zijn de énige eurokritische partij en de énige partij die zich écht verzet tegen de toetreding van Turkije tot de EU.

20:28 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

aanwezig! Beste Frank,
ik hoop U persoonlijk te mogen ontmoeten vrijdag in Hasselt! Tot dan!

Gepost door: Wouter | 15-02-09

De commentaren zijn gesloten.