10-02-09

Wat Iers of Baskisch bloed gevraagd.

BHV

Elke dag brengt ons berichten die ons sterken in onze overtuiging: België is een bananenrepubliek, weze het dan mét familie-stelende-ekster-monarchie. Nu blijkt weer dat de fiscale ontvangsten in 2009 wellicht een kleine 9 miljard euro (!) lager zullen liggen dan oorspronkelijk geraamd bij de begrotingsopmaak. Dit land is niet eens virtueel maar écht failliet - ook al betalen we zowat de hoogste belastingen van de hele wereld. De jongste 20 jaar is er trouwens niet één euro van de fenomenale overheidsschuld afbetaald, integendeel, die schuld is in reële cijfers elk jaar gestegen. Martens, Dehaene, Verhofstadt, Leterme en nu eventjes Van Rompuy: knoeiers, stuk voor stuk. En leugenaars erbij. De eerste die nog het woord "Zilverfonds" in de mond durft nemen zouden we met pek en veren overgoten het land uit moeten jagen.

Zou een onafhankelijk Vlaanderen een land van melk en honing worden? Misschien niet, maar misschien ook wél, en in elk geval weten we zeker dat het met België niets wordt. In Vlaanderen zouden we zeker op een meer democratische wijze zélf kunnen beslissen welke wegen we inslaan en daar ook zelf de gevolgen van dragen, of de vruchten van plukken. Vandaag dragen wij de gevolgen van de Waals-Franstalige sabotagepolitiek. Er zijn dagen dat ik de Vlamingen wat Iers of Baskisch temperament toewens - bijvoorbeeld toen de Franstaligen een paar weken geleden de "Vlaamse" bank KBC poogden kapot te maken. Of wanneer ik de Franstaligen hoor opscheppen over de initiatieven om in de Brusselse ziekenhuizen Arabisch onthaal te bieden terwijl de Vlamingen er worden buitengepest.

Wat mij in de vaderlandse politiek het meest verbaast is het feit dat al die Vlaamse premiers - stuk voor stuk triomfantelijk verkozen door de brave kiezers van hun volk - zonder uitzondering op de knieën gaan voor de Franstalige oekazen en voor het "belang van België". Wie herkende in premier Wilfried Martens nog de VVB-voorman van "geef ons wapens"? Wie herkende in premier Verhofstadt nog de auteur van de Burgermanifesten? Wie herkende in de manisch-depressieve premier Leterme nog de man die zich tijdens de verkiezingsavond in een woud van leeuwenvlaggen liet toejuichen?

En trouwens ook... Wie herkende in de Belgische kastelenonderhandelaars Geert Bourgeois of in Bart De Wever nog de mannen die niet eens aan de onderhandelingstafel zouden plaatsnemen vooraleer BHV gesplitst was? Wie herkent in de "republikein" Jean-Marie Dedecker de man die likkebaardend naar Laken trekt en fier als een pauw de koninklijke schouderklopjes in ontvangst neemt? Ach, we kunnen zo nog wel een tijdje doorgaan - die brave jongens zijn mijn politieke vijanden niet maar ze zijn volkomen ingekapseld in het Belgische systeem. Ze zijn hondjes die mogen blaffen (en in kwisprogramma's kwispelen) omdat het systeem goed weet dat ze nooit bijten zullen.

Het klinkt als een verkiezingsslogan, maar het is een waarheid als een koe: er is maar één partij anders dan alle andere, één partij écht bereid de stekker van België uit te trekken. We hebben nog 4 maanden om de kiezers te overtuigen!

P.S. Morgen alle informatie over onze "Vlaanderen in Europa toer"; uw Eurokandidaten starten volgende week een ronde van Vlaanderen, veertien dagen  op de baan om dan af te sluiten met het grote congres (8 maart) in Gent - en Marie-Rose zal erbij zijn als het maar

enigszins mogelijk is! mr
Dus kan ik eindelijk weer eens deze blog opfleuren met een foto van de moedigste vrouw van Vlaanderen - wég met de lelijke mannen.

18:23 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

belgie en de Vlamingen. belgie is een bananenrepubliek (zeker weten) , dat zegt veel over belgie !!! Maar........de Vlamingen ondergaan reeds 179 jaar , gewillig en slaafs zoals het goede lijfeigenen betaamd , de vernederingen en repressie vanwege datzelfde belgie ! Dankbaar dat ze zijn , omdat ze worden uitgezogen ! We mogen niet klagen , want we hebben het toch nog zo goed , nietwaar ? Wel , dit zegt nog veel meer over " de Vlamingen " dan over belgie !!! De vraag is dus , zal het binnen 4 maanden anders zijn ??? Neen dus !!! Zonder pessimistisch te willen overkomen , hetgeen er reeds 179 jaar ingebakken zit , krijgen we er op 4 maanden niet uit ! De Vlamingen zullen massaal wakker worden "als het water hen aan de mond staat" . TROP TARD !!! Ik hoop dat ik ONGELIJK heb ! Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 11-02-09

De commentaren zijn gesloten.