23-01-09

Euro-onbeschofteriken

neyts

Bij de SP.a is de kogel door de kerk. Het immer vrolijke en zelfrelativerende lachebekje Mia De Vits (ze verspreidt net zoveel menselijke warmte als Luc Cortebeeck - zouden ze daar bij de vakbond cursus in volgen?) wordt als lijsttrekster voor de Europese lijst vervangen door Kathleen Van Brempt.

Voor mij maakt het eigenlijk niet zoveel verschil welke SP.a collega naar het Europees Parlement gaat. Ze zeggen toch geen woord tegen ons, knikken nooit eens goeiendag, behandelen ons als vervuilde lucht. Ze staan met die merkwaardige houding niet alleen trouwens. VLDster Annemie-het-woord-bescheidenheid-staat-niet-in-mijn-vocabularium-Neyts gaat er in interviews trouwens prat op dat ze nooit een Vlaams Belang collega groet. Ze beweert zelfs eens de straat te zijn overgestoken om iemand van ons niet te moeten kruisen. Een verzetsdaad die m.i. niet enkel met een Minister van Staatstitelke moet beloond worden.

Stoort mij dit? Ochottekes, het zegt allemaal veel meer over hen dan over mij, de slecht opgevoede sukkels. Maar wanneer U ze nog eens bezig hoort over "vrede in het Midden-Oosten", "luisterbereid zijn", "dialoog", "respect voor andersdenkenden" en meer van die modewoorden, weet U meteen wat U ervan kunt denken. Ze hebben in eigen land nog niet de meest elementaire beleefdheid om een andersdenkende collega zelfs maar te groeten - maar ze gaan wel lessen in wereldvrede preken.

mr vakbond

Inmiddels mag U nu reeds vrijhouden: zondag 8 maart, "Europa, het volk beslist!" congres te Gent - met Marie-Rose Morel (op de foto met ABVV-petje!), Philip Claeys, Koen Dillen, Marijke Dillen, en vele anderen. We geven er een lap op!

19:28 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

gevoelens De gevoelens die neyts heeft voor Vlaamsbelangers (voorzover dat mens gevoelens heeft natuurlijk )zijn dezelfde die ik heb voor haar en haar hautaine vriendjes , maar dan in het kwadraat ! Nu ja vriendjes ? Als ze elkaar 'n dolk in de rug kunnen planten zullen ze het niet laten denk ik !!! Gelukkig hoef ik voor dat soort individuen de straat niet meer over te steken ! Wij verblijven meestal in het buitenland omdat we werkelijk gedégouteerd zijn van de belgische wantoestanden ! Wij hebben onze eigendommen in belgié om deze reden verkocht ! Aanvankelijk was de bedoeling één woonst te behouden , maar na de laag bij de grondse veroordeling van ons geliefde Vlaams Blok , was de maat vol ! Wij wensen zo min mogelijk geld uit te geven in repressieland !!! Belasting , tax , btw enz. dat toch maar aan asielzoekers besteed word en om de PS te bedienen . En niet te vergeten , om het CGKR te sponserren , een instelling die gecreeerd is om Vlaamsvoelenden monddood te maken ! Zoals ge ziet dat neytsmens haar heldendaden , vallen in vergelijking met de onze in het niets ! Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 05-02-09

De commentaren zijn gesloten.