22-01-09

Dit weekeinde niets bijzonders te doen?

Politici zullen het weten, nieuwjaar duurt steeds langer. De nieuwjaarsrecepties toch in elk geval, deze keer gepland tot minstens halverwege februari - mooi op tijd om door de prille lente-ontmoetingen opgevolgd te worden. Vermits een mens niet op verschillende plaatsen tegelijk kan zijn beperk ik mij tot de recepties van lokale afdelingen van het Vlaams Belang. Het woord "receptie" is trouwens niet zo goed gekozen; het gaat om strijdbijeenkomsten waar politieke vrienden en kameraden mekaar bij een glas (en een toespraak) ontmoeten en wat energie opdoen voor de campagne die voor de boeg ligt. Wat mij betreft, het gebeurt wel eens dat ik niet overenthousiast naar zo'n bijeenkomst vertrek, wat moe of verlangend naar een avond thuis bij de kinderen. Maar eens ter plaatse valt dat allemaal van me af. Ik voel me thuis bij onze militanten en ben verschrikkelijk dankbaar voor al het werk en al de inzet van die mensen. En ik voel overal een vaste wil om al die "peilingen" op 7 juni te verwijzen naar waar ze thuishoren: de prullenmand.

Is uw agenda voor volgend weekeinde nog niet helemaal vol? Dan bent U van harte welkom:

* Vrijdag 23 januari, 19u30, Dienstencentrum, Schoolstraat 44 te Schilde

* Zaterdag 24 januari, 20u, Zaal De Poort, Markt te Schoten

* Zondag 25 januari, 11u, zaal De Polder, Stokerij 2 te Dudzele-Brugge; en nadien om 15u in Kapellen, zaal Den Biz (gemeentelijk jeugdcentrum)

gr2006

Zondagmorgen in Dudzele-Brugge gaat het om de nieuwjaarsreceptie van mijn eigen regio. We beschikken in Brugge over een formidabele vriendenploeg bestuursleden en mandatarissen (8 gemeenteraadsleden en 2 OCMW-raadsleden). Wie hen een hart onder de riem steken wil is zondag méér dan welkom.

10:14 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Zeker doen! Ik was erbij vorige vrijdag in Beveren en het vergroot Nog Meer het vertrouwen in DE HEER Vanhecke en zijn partij !
Er is géén alternatief in juni !!!

Gepost door: Lezeres | 22-01-09

Zeker gaan!!
Ik was erbij vorige vrijdag in Beveren en DE HEER Vanhecke zorgt ervoor dat we NOG MEER overtuigd zijn dat er géén alternatief is in juni.
Succes !!

Gepost door: Lezeres | 22-01-09

Een verwittigd man ... Een reactie op e blog Angeltjes ivm het Jean-Pierre Coopman nummer en de receptie in Dudzele :

Wij wachten...
met ongeduld op dat tijdschrift, en het zal volgende zondag, bij de nieuwjaarsreceptie te Dudzele, Frank Vanhecke zijn "beste dag" niet zijn indien hij geen exemplaren meegebracht heeft, goe geweten.
23-01-2009, 01:04 geschreven door Victor VV

Gepost door: Ray | 23-01-09

Zeker doen als je er tijd voor hebt !
Ik was erbij vorige vrijdag in Beveren. Wat een vuur. Hij zorgt ervoor dat we NOG overtuigder worden, dat we nog beter weten waarom er geen alternatief bestaat in juni.
Zeker de moeite !! Het was een gezellige avond.

Gepost door: Lezeres | 23-01-09

De commentaren zijn gesloten.