20-01-09

En nogmaals: alle hens aan dek!

marie-rose

OK, ik weet het, ik ben bij voorbaat verdacht wanneer het over Marie-Rose Morel gaat. Het weze maar zo, ik trek er mij al lang niets meer van aan. Heel wat partijen zouden maar wat graag een politica als Marie-Rose in de rangen tellen, en zouden haar geven wat haar toekomt. Bij ons werkt Marie-Rose zonder medewerkers, zonder secretariaat, zonder chauffeur, zonder dienst - behalve dan de vele militanten (en haar vrienden van de afdeling Schoten) die haar vrijwillig en graag bijspringen. Wanneer ik lyrisch hoor spreken over de "Forza Flandria" denk ik dikwijls dat we ook onze eigen Forza Flandria moeten steunen en opbouwen - zelfs wanneer er vrouwelijke boegbeelden bijkomen die misschien een paar mannen wat licht van de zon afpakken.

Marie-Rose zal bij de komende verkiezingen helemaal onderaan de Europese lijst staan, op de dertiende plaats. Dat is enkel verkiesbaar indien wij als partij een erg sterk resultaat neerzetten, drie zetels, en indien zij vanop die laatste plaats een indrukwekkend aantal voorkeurstemmen verzamelt. Mijn stem heeft ze in elk geval zeker. Dat is dan al één. Nog 99.999 te gaan. Via deze blog (en vooral via de hare, die véél succesvoller is, vrees ik...) houden we U op de hoogte van onze eurocampagne. De tegenstanders zouden best niet té vroeg victorie kraaien.

Raadpleeg ook: www.marie-rosemorel.be

12:02 Gepost door Frank Vanhecke in Allerlei | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Zonet werd ik telefonisch op de hoogte gebracht van uw website....Dat hebt u zeer goed gezegd, maar ja afgunst is een typische karaktertrek, voornamelijk bij mensen die niet mee evolueren en bij wie iedere "wijziging" pijn doet en als een persoonlijke aanval wordt beschouwd. Nu nog 99.997 te gaan

Gepost door: morel c | 20-01-09

Marie-Rose gaat zeker naar Europa, zoniet wordt ze voorzitter.
Nog 99.996....

Gepost door: Frank Bicqué | 20-01-09

Christian en Frank,

Nog 99.996 te gaan.

Er zullen nog vele duizenden kiezers ons volgen hoor.

Gepost door: Pieter van Boxel | 20-01-09

1 minuut politieke moed en vlaanderen telt mee in Europa terwijl zowat alle politici off the record het cordon "onzin" noemen, blijven ze het hanteren als een probaat middel om écht sterke politici geen forum te geven. Marie-Rose is er zo eentje. Vriend en vijand erkennen dat ze het verschil maakt. VB heeft ook zeer verstandige mensen met duidelijke visie en haalbare strategieën in haar rangen, die met het cordon onder de korenmaat blijven.
Stel dat VB de sanering van de politieke kaste op de agenda zou plaatsen....dan klopt de begroting meteen en is er nog geld over om te helpen waar de nood het hoogst is.
Yes, we can. Doe het dan en laat je weer niet voor 4 jaar meeslepen in een ander voorbijgaand verhaaltje zonder fundament.

Gepost door: myriamvanloon | 21-01-09

De commentaren zijn gesloten.